Znaci mi koji smo odmah otvorili Premium i prebacili platu, a kao benefit dobili besplatno odrzavanje racuna smo ispali ovce? Ako sam te dobro razumeo, da sam otvorio dinarski racun, dobio bih besplatno odrzavanje + 7000 din, a onda kada bih se prebacio na Premium dobio bih sve benefite i besplatno odrzavanje do isteka tih 12 meseci? Jel moze ovo jos neko da potvrdi?Upravo sam se vratio iz banke i zavrsio otvaranje racuna.
Vi koji ste aplicirali za benefit od 7k din i dobili isti, mozete sada zahtevati u banci da vam se prebaci racun na premium paket, i dobijate ga 12 meseci bez odrzavanja, uz to birate koje osiguranje zelite. Plus novu Visa platinum karticu.
Pocetkom januara prebacujem deo zarade, valjda ce stici visa kartica da obavim kupovinu od 2k din, i javljam dal je leglo 7k din.
Gde se nalazi taj podatak za Visa Gold 150 din mesečno održavanje ?Da odgovorim sam sebi. Za dobijanje Visa Gold kreditne kartice, nije potrebno da se otvori račun u Erste banci. Potrebni su potvrda od poslodavca, dve administrativne zabrane, 3 poslednja platna listića i 6 poslednjih izvoda iz banke gde je prijem zarade.
Nisam pitao za ostale kreditne kartice, ali pretpostavljam da su isti uslovi. Ono što je dobro je što su sve ostale kreditne kartice (Dina, Visa Classic, Mastercard) potpuno besplatne, dok je Visa Gold 150 RSD mesečno, sa uključenim putnim osiguranjem 90 dana u okviru godinu dana za ceo svet sa pokrićem 40.000 EUR. Zaista dobra ponuda.
Znas li da li je mozda porodicno ili ne?Visa Gold 150 RSD mesečno, sa uključenim putnim osiguranjem 90 dana u okviru godinu dana za ceo svet sa pokrićem 40.000 EUR.
Znas li da li je mozda porodicno ili ne?
Vase poverenje nam mnogo znaci! Na racun u Erste Banci Vam je uplaceno 7.000rsd. Iskreno verujemo da cete biti zadovoljni nasim uslugama i proizvodima. Vasa Erste Banka.Da li je neko od 01.01.2026 dobio 7k din za prenos plate?
Racun otvoren: 29.12.2025 preko online forme
Prebacena plata: 10.01.2026
Prva transakcija Visa karticom od minimum 2k din: 25.01.2026
Ako je ovo istina verovatno će mi Erste postati primarna banka.Ali ima dobra vest, ako je tačna. Bankarka mi je rekla da stiže George za par dana. Reče i da zaposleni koriste George već par meseci
Cekaj, kreditnu koju si dobio nisi koristio?
Ukoliko nisi moguce je i da ne vidis taj avans koji si uplatio.
U rajfajzenu isto ne vidis avans ako uplatis preko iznosa rata koje su dospele za taj mesec.
Hoću da ti kažem da je sve moguće. U nekim bankama se faktički limit poveća za onoliko koliko si uplatio preko, u nekima ostaje na avansu.
Ostaje ti ili da ih pitas ili da kada ti stigne kartica obavis neku sitnu kupovinu i vidis da li ce se taj dinar pojaviti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari