Šta je novo?

Erste banka

Da li neko slučajno zna da li prenos penzije u Erste banci podvode pod prenos zarade?

Pitam zbog različitih praksi i tumačenja među bankama.

Da li neko slučajno zna da li prenos penzije u Erste banci podvode pod prenos zarade?

Pitam zbog različitih praksi i tumačenja među bankama.
To bi već morao njih da pitaš.
Ali bi bilo bolje putem emaila ili tako nečeg gde bi imao posle dokaz, ako ti kažu da važi i za penzionere.

Da li znaš jel imaju i oni neki internet kanal za to, neku društvenu mrežu gde odgovaraju na razne upite?

@Belgrade. koliko vidim na FB nemaju objave o toj akciji, osim onih plaćenih reklama što mi ponekad iskoče. Možda da probaš preko Chat-a na njihovom sajtu sa donje desne strane. Pa da slikaš ekran prepisku ako kažu da važi i za penzionere.

Do kad je vazila promocija za placanje deviznom vizom u inostranstvu? Placen je smestaj 1. septembra oko 150e medjutim do sad nema nikakve uplate onih 2000 din sto je pisalo na sajtu.

Za benefit od 7000rsd potrebno je da se ispune ovi uslovi:
1. Otvorite Dinarski tekući račun onlajn, do 31. decembra 2025. godine.
2. Prenesite primanja (ili deo primanja) na račun, do 31. januara 2026. godine
3. Obavite jednu transakciju Visa Classic debitnom karticom u iznosu od 2.000 dinara ili više, do 31. januara 2026. godine

Otvaranjem online dinarskog tekućeg računa do 31. decembra 2025. dobija se benefit - održavanje računa bez naknade u prvih 12 meseci.

Poslednja izmena:
da li erste ima devizni sa besplatnom visa ili je to bila neka promocija.

ne, erste ima devizni sa visa uz jednokratnu naplatu izrade te visa kartice, sve ostalo je bez naplate

Zna neko kako kod njih funkcioniše proces otvaranja računa kada se aplicira online? Pre dva dana sam aplicirao za premium tekući i na kraju su mi napisali da će me zvati da zakažu dolazak u banku. U procesu su me pitali u koju banku želim da dođem po karticu i potpišem ugovor. Sad pitanje, s obzirom da ne zovu već 2 dana, da možda ne čekaju da dođu kartice pa tek onda zovu ili im je gužva?

Vrh Dno