HvalaTo je onda po stavu 2.2.3.1. Primaš evre iz inostranstva, klasična doznaka, nije Erste grupa.
Da li se zna razlog? Meni je bas potrebna Mastercard a ne VisaSve Mastercard Gold se menjaju za Visa Platinum.
Da li je to neka personalizovana ponuda samo za tebe ili za sve? Može li link do te promocije na njihovom sajtu?Кампања за нове Виза дебит девизне картице. Ово ми је стигло мејл.
Da li je to neka personalizovana ponuda samo za tebe ili za sve? Može li link do te promocije na njihovom sajtu?
Danas mi legla uplata od erste na konto ove kampanje.Кампања за нове Виза дебит девизне картице. Ово ми је стигло мејл.
zasto je to promocija?Линк у мејлу који ми је стигао не води до промоције већ до њиховог сајта да се наручи та виза цц:
![]()
Visa devizna kartica
Povežite karticu sa digitalnim novčanikom (Apple i Google Pay) i plaćajte telefonom brzo i jednostavno. Podižite gotovinu bez provizije na Erste bankomatima u Srbiji, kao i na bankomatima Erste Grupe.www.erstebank.rs
Да нагласим да немам динарски рачун већ само девизни.
Da li ovde spadju svi korisnici, zna li ste sta ? Nisam nasao na sajtu banke nista u vezi toga, ja sam klijent banke od 07.2025 pa ne znam da li me obuhvata ova promocijaКампања за нове Виза дебит девизне картице. Ово ми је стигло мејл.
Za divno čudo uplata je prošlaUplatio si dinare na račun devizne kartice? Najviše smisla ima da banka takvu uplatu odbije, ali sve je moguće. Zavisi i od toga u koje si vreme tačno bio u pošti, tj. da li je to bilo pre zatvaranja kliringa za jučerašnji dan, ali u najgorem slučaju će taj nalog izvršiti (tj. pokušati da izvrše) danas pre podne. Ukoliko se dotad ništa ne desi, računao bih da je uplata odbijena i da sa potvrdom o plaćanju treba da odeš do pošte da ti vrate tu hiljadu (ili kako već to kod njih funkcioniše), jer će njima da se vrati. Što se tiče ovog deviznog računa, ideja upravo jeste da se evri uplaćuju na šalteru.
Uplatio 1000din.ceo dan prosao nije leglo okrenem ujutru banku kazu nemoze da prodje jel je devizni racun novac ce biti vracen tamo gde ste uplatili svratim do poste nadrndana sluzbenica kaze od toga nema nista nije moguce da se vrati novac. Zove jednog drugog kaze nema nista ali ajd da slikam uplatnicu da posaljem glavnoj posti mozda bude nesto. Posle pola h slucajno otvorim aplikaciju pare legle. Bilo je nekih -2 evra za izradu kartice bar tako pise leglo 6Au, daj onda detalje. Koliko ti je tačno evra leglo, tj. po kom kursu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari