Šta je novo?

Erste banka

Korisnik sam gold mastercard kartice i placam 620 din mesecno i imam jedno od Wiener Städtische osiguranja. Da li neko zna sta to obuhvata. Hvala

To moze preko aplikacije da se izabere ili mora da se ide u poslovnicu?

Sve za sada mora preko šaltera, tj. u poslovnicu.
Dok ne stigne George 😁

Zna li se kada će taj Đorđe? Ne verujem da planiraju da ga puštaju u skorije vreme, s obzirom da su pre godinu ili dve menjali core sistem.
Core sistem su menjali da bi Đoka uopšte i mogao da se koristi.
Možda sledeće godine.

Ja nemam ukljucene notifikacije za priliv. Ali od danas sam primetio da mi stizu notifikacije kad nesto platim i koliko mi je sredstva ostalo.
Hmm,kad koristim karticu ne stizu SMS-ovi. Kad placam telefonom (nfc) preko Gogle novcanika poruke stizu.

Ja placam vec godinama da mi stizu notifikacije a uopste ih ne dobijam. Jel to generalno problem kod njih ili je do nas nesto.. planiram da odem u banku i prestanem da placam ako nema resenja za to...
Placam 620 din meseno odrzavanje racuna e sad od tih osiguranja koja se nude nista ne koristim da li neko to koristi pa da mi malo predlozi sta je najbolje i isplativije. Hvala

U banci mi je savetnica rekla da ne aktiviramo SMS notifikacije, ionako ne rade.
Čeka se George, ko zna kada će.
Što se osiguranja tiče, ja sam uzeo porodično putno, svi smo osigurani do 30 dana godišnje.
Individualno je do 90 dana čini mi se.
Dobra stvar po meni, jer bih ionako uzeo.
Za ostale ne znam detalje.

Zna neko da li menjaju i ovu Master gold karticu na premium računu za Visu? I da li za otvaranje ovog premium računa treba prenos plate ili mogu i bez toga da ga otvorim?

Dobio i ja isto na viber...Isuse, šta će sad da zabrljaju!?!

Možda 'će da se konačno smiluju da stave novi UI, eventualno Dark Mode 🥴

S obzirom da je HalkBank za ponedeljak najavio novu verziju njihove aplikacije (koja je trenutno istovetna onoj koju koristi Erste, obe banke koriste Asseco), verovatno se radi o istom tipu promene. Što u prevodu znači da ako Halk prelazi na DigitalEdge (najverovatnije), moguće da će isto to uraditi i Erste.

Mada ovo je sve na nivou spekulacije.

S obzirom da je HalkBank za ponedeljak najavio novu verziju njihove aplikacije (koja je trenutno istovetna onoj koju koristi Erste, obe banke koriste Asseco), verovatno se radi o istom tipu promene. Što u prevodu znači da ako Halk prelazi na DigitalEdge (najverovatnije), moguće da će isto to uraditi i Erste.

Mada ovo je sve na nivou spekulacije.
Evo i ovi isto tada rade Maintenance

Prilozi

• Screenshot_20250524-110540.png
    Screenshot_20250524-110540.png
    89.4 KB · Pregleda: 60
Po skrinovima izgleda da sam bio u pravu, DigitalEdge.

@ArnautPavle jesu li omogućili kojim slučajem skeniranje IPS QR koda iz galerije, to im je bio ozbiljan nedostatak?

Za android je stigao update, još ništa za ios.

Ja ni na androidu nemam. Dajte neki sshot (sakrite cifre slobodno) ☺️😂

Još nešto što primećujem, sada kada izmenim podatke o platiocu oni se zapravo prenesu tako drugoj Banci (kako sam uneo).

Pre sam mogao napisati npr. u polje Naziv platioca: "Petar Petrović", i nikada se to nije prenosilo.

Stiglo i za iOS.

Nazad
Vrh Dno