Zna li se kada će taj Đorđe? Ne verujem da planiraju da ga puštaju u skorije vreme, s obzirom da su pre godinu ili dve menjali core sistem.Sve za sada mora preko šaltera, tj. u poslovnicu.
Dok ne stigne George 😁
Core sistem su menjali da bi Đoka uopšte i mogao da se koristi.Zna li se kada će taj Đorđe? Ne verujem da planiraju da ga puštaju u skorije vreme, s obzirom da su pre godinu ili dve menjali core sistem.
Hmm,kad koristim karticu ne stizu SMS-ovi. Kad placam telefonom (nfc) preko Gogle novcanika poruke stizu.Ja nemam ukljucene notifikacije za priliv. Ali od danas sam primetio da mi stizu notifikacije kad nesto platim i koliko mi je sredstva ostalo.
Evo i ovi isto tada rade MaintenanceS obzirom da je HalkBank za ponedeljak najavio novu verziju njihove aplikacije (koja je trenutno istovetna onoj koju koristi Erste, obe banke koriste Asseco), verovatno se radi o istom tipu promene. Što u prevodu znači da ako Halk prelazi na DigitalEdge (najverovatnije), moguće da će isto to uraditi i Erste.
Mada ovo je sve na nivou spekulacije.
Ja dobio još ništaUrađen je update, UI je malo promenjen ali aplikacija je mnogo fluidnija nego pre, po meni ogroman plus.
Jesu, sada postoji opcija da se IPS QR kod skenira iz galerije.Po skrinovima izgleda da sam bio u pravu, DigitalEdge.
@ArnautPavle jesu li omogućili kojim slučajem skeniranje IPS QR koda iz galerije, to im je bio ozbiljan nedostatak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari