tarantula888
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 175
Мени је најлакше контактирати мејлом,па ако не буде одговора пар дана или буде негативан онда пословница и затварање.Теби како одговара.
Imas chat na sajtu pa mozda je najbolje da ih tu kontaktiras. Nisu nesto raspolozeni za dopisivanje preko mejla.Hvala na razumevanju i podršci. 🙂
Pa i ja mislim da ih zovem. Jos nisam. Prvo mi je sve jedno kao ajde nema veze nije do para. Sad sam promenio da ako mogu da stopiram proces, jer kartice sigurno nece skoro, a bio je vikend. Stvarno nije fer da uzivo ne iznesu celu ponudu budućim klijentima. Svakako ne bi izgubili klijenta kao banka na bilo koji nacin.
Ne bih se vracao. U razmišljanju gde mogu onda sam kao početak izabrao njih kad već navodno nude dzabe ono sto ne nude.
Da li sutra telefonom, da pisem ovde sa linka ili licno odem?
![]()
Kontakt | ERSTE Bank
Ako imate pitanje, potrebna vam je neka informacija ili vam na bilo koji način možemo pomoći – tu smo za vas.www.erstebank.rs
Taj period bi bio tri nedelje dok urade kartice. Ne verujem da to mogu da naplate , jer nema pun mesec i nema promena na računu.Pa nema ti druge ako hoces godinu free i 5000 din na visa karticu. Ne znam samo koliko ti je hitno za taj racun. Ako budes gasio platices verovatno odrzavanje za perod od kada si otvorio racun do zatvaranja.
Jedini problem što ni oni sami ne znaju kad će preći na Đorđa.@markokg25 Erste u Srbiji još uvek ne podržava Google i Apple rešenja za novčanike očekuje se da će biti kada predaju na novi osnovni sistem.
Na app može da se ulazi samo sa pinom, ako se tako podesi.Mnogo me nervira sto ne mogu bez one tablice da udjem na app
Ona tamo mi samo rekla za tablicu. 🙄 Ajde čačkaću da namestim. Hvala. 🙂🍻Na app može da se ulazi samo sa pinom, ako se tako podesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari