Bravo. Nemoj slučajno neko da postavi pitanje zašto pre 4-5 godina nisu odmah kupljena daljinska.Digitalna su postavili pre 4-5 godina, a sada su ih ponovo sva zamenili sa novim koji ce biti daljinski ocitavani
Nisam mislio na prijavljivanje stanja nego kad treba da se ispravi racun koji je lose ocitan🤣Prihvataju i sad prijave preko kanala koji ne zahtevaju slike, npr. kontakt centar, a neki kažu da šalju i mejlove bez slika, ali svakako je bolje ne lupati, zbog eventualnih provera.
Evo, jednom da ih i pohvalim, dodato je ovo konačno, sada je moguće izračunati tačan iznos.Svakako, da ponovim šta sam pisao pre neki dan, i dalje je bez veze što novi kalkulator fiksira 30 dana umesto da nam dozvoli da sami odaberemo dužinu.
Zakljucno sa 20-im?Svejedno je nacin placanja,dobijas 7% ako platis do 20 u mesecu.
Provizija od 28 dinara se dodaje na iznos računa i nema popusta, a počevši od poslednjeg računa se više ne refundira 30 dinara na narednom. Ima smisla samo ako ti je potrebno da uračunaš u visinu potrošnje karticom za Yettel Max paket kao što sam ja uradio, zato što se prema projekcijama rashoda ne uklapam. Popust za prelazak sa papirnog na elektronsku dostavu računa je 50 dinara, bez obzira na način plaćanja.Preko te aplikacije racuna proviziju od 29 din, a kad placam preko rajfajzena, nemam proviziju.
Koliko daju popust ako platim preko njihove apk?
Ukinut je i ovaj popust, sada se sve svodi na tri mogućnosti koje su prikazane na prethodnom računu (5-6-7%, odnosno više za energetski ugrožene kupce) i ništa preko toga.Popust za prelazak sa papirnog na elektronsku dostavu računa je 50 dinara, bez obzira na način plaćanja.
ja kacim dve iste slike i prolazi uvekPozdrav, u vezi samoocitavanja dvotarifnog brojila sa mehanickim brojcanicima..
App trazi dve slike stanja, posebno za nizu i visu tarifu.
Da li moze ista zajednicka slika oba brojcanika posto stoje jedan ispod drugog, ili moraju da se iseku i posebno salju slike oba brojcanika?
Svejedno je nacin placanja,dobijas 7% ako platis do 20 u mesecu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari