Šta je novo?

EPS račun preko neta

• Začetnik teme Začetnik teme Packy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prihvataju i sad prijave preko kanala koji ne zahtevaju slike, npr. kontakt centar, a neki kažu da šalju i mejlove bez slika, ali svakako je bolje ne lupati, zbog eventualnih provera.

Epilog sa brojilom, sami zamenili bez prijave. Ustvari zamenili su opet sva brojila u zgradi pa i moje. Digitalna su postavili pre 4-5 godina, a sada su ih ponovo sva zamenili sa novim koji ce biti daljinski ocitavani. Exspresno rade, menjaju u celom gradu sa vise ekipa.

Za sada sam video da postavljaju dva modela, u drugoj zgradi postavili kraci model (NB400-V1.0 2025), a kod meneu zgradi duplo duzi, gabaritniji (nisam zapisao model, jos uvek nesto podesavaju).
Kod ovih duzih, kao kod mene, na svakom ima postavljena antenica, a na ovim kracim nisam primetio gde je postavljena antena. Nema je na samom brojilu.

Prihvataju i sad prijave preko kanala koji ne zahtevaju slike, npr. kontakt centar, a neki kažu da šalju i mejlove bez slika, ali svakako je bolje ne lupati, zbog eventualnih provera.
Nisam mislio na prijavljivanje stanja nego kad treba da se ispravi racun koji je lose ocitan🤣

Drugari stavio sam da mi stize elektronski racun (umesto papira) jer vidim da daju neki popust.
Interesuje me da li se dobija popust iskljucivo kada se placa preko aplikacije EPS UVID U RACUN, ili dobijam i popust ako platim preko rajfajzen aplikacije? Jer vidim da mi preko te aplikacije racuna proviziju od 29 din, a kad placam preko rajfajzena, nemam proviziju.
Koliko daju popust ako platim preko njihove apk?

Poslednja izmena:
Svejedno je nacin placanja,dobijas 7% ako platis do 20 u mesecu.

Naravno, ukljucujuci i 20.

Tako je oduvek bilo, za sve račune, nadamo se da će biti i za ovaj (čitaj: i ja platio danas 🤣)

• Funny
Reagovanja: s5p
Preko te aplikacije racuna proviziju od 29 din, a kad placam preko rajfajzena, nemam proviziju.
Koliko daju popust ako platim preko njihove apk?
Provizija od 28 dinara se dodaje na iznos računa i nema popusta, a počevši od poslednjeg računa se više ne refundira 30 dinara na narednom. Ima smisla samo ako ti je potrebno da uračunaš u visinu potrošnje karticom za Yettel Max paket kao što sam ja uradio, zato što se prema projekcijama rashoda ne uklapam. Popust za prelazak sa papirnog na elektronsku dostavu računa je 50 dinara, bez obzira na način plaćanja.

• Like
Reagovanja: s5p
Popust za prelazak sa papirnog na elektronsku dostavu računa je 50 dinara, bez obzira na način plaćanja.
Ukinut je i ovaj popust, sada se sve svodi na tri mogućnosti koje su prikazane na prethodnom računu (5-6-7%, odnosno više za energetski ugrožene kupce) i ništa preko toga.

Brzo je naraslo korišćenje e-računa. Poslednja vest od 3. decembra navodi brojku od preko 400.000 korisnika, a 13. novembra je bilo više od 375.000

Миња

Pozdrav, u vezi samoocitavanja dvotarifnog brojila sa mehanickim brojcanicima..
App trazi dve slike stanja, posebno za nizu i visu tarifu.

Da li moze ista zajednicka slika oba brojcanika posto stoje jedan ispod drugog, ili moraju da se iseku i posebno salju slike oba brojcanika?

Pozdrav, u vezi samoocitavanja dvotarifnog brojila sa mehanickim brojcanicima..
App trazi dve slike stanja, posebno za nizu i visu tarifu.

Da li moze ista zajednicka slika oba brojcanika posto stoje jedan ispod drugog, ili moraju da se iseku i posebno salju slike oba brojcanika?
ja kacim dve iste slike i prolazi uvek

Kacim uvek 2 iste slike

I ja uvek saljem dve iste slike.

Na računu.

Послах стање, пре него што сам видео да су и овог месеца избацили ажурирање. Не знам шта је ново, али се у коментарима неки жале да имају проблем.

sad krenem da prijavim stanja i vidim da mi je za jedno brojilo vec prijavljeno stanje (zasivljeno polje)
ja ga nisam prijavio, kada kliknem na onu proveru da li je poslata prijava, kaze da nije poslata

O cemu se radi?

I kod mene ista situacija, pa sam zvao preko call centra da prijavim

Poslao samoočitanu sliku prvog Januara, evo 10-ti je još uvek nisu generisali račun.
Da li je nekom generisan račun za Decembar?

Ja sam dobio račun juče, samoočitao 1 januara. ED Vojvodina.

Nazad
Vrh Dno