Ne mogu da obračunaju kamatu ako dug nije dospeo na naplatu, a ne može da dospe dok ti ne uruče račun. Samo što kad ti uruče 2 računa istovremeno, rok za uplatu na oba je isti. Moje mišnjenje je da je bolje uplatiti sada nešto otprilike, da sledeći mesec ne bi bilo kukanja.pa ako cekas sledeci racun, a ovaj nestigne onda imas 2 racuna, Zabole njih krivi slajfovani dal je tebi stigo racun ili ne.
Oni repnu 2 racuna zajedno, kamaticu a ti se zali
Slaze se sa njima nema igranja, makra uplatio u dinar identicno kao za prosli mesec bolje i to nego se rpaviti blesavNe mogu da obračunaju kamatu ako dug nije dospeo na naplatu, a ne može da dospe dok ti ne uruče račun. Samo što kad ti uruče 2 računa istovremeno, rok za uplatu na oba je isti. Moje mišnjenje je da je bolje uplatiti sada nešto otprilike, da sledeći mesec ne bi bilo kukanja.
Mislim da se ovde dosta krije na koji nacin je EPS "hakovan"Poslednja informacija koju sam dobio je da je billing sistem potpuno bezbedan, ništa nije u njemu stradalo niti je bilo upada, ali je isključen preventivno. Angažovana je profi firma, idu bukvalno računar po računar i polako vraćaju sistem u normalu. Ovi kritični sistemi verovatno ostaju offline dok se ne uvere da je sve 100% bezbedno.
Pa šta reći godinama nisu kontali da ih šalteruša mariše i da ne uplaćuje pazar... Tu curi na sve strane. Možda bi i naplatili nešto pokušali bar, ali ima nedodirljivih dužnika...Rekli da su poslali račune i da je Pošta primila milion računa i samo treba da ih dostavi. Ja nešto počinjem da sumnjam u to. Sada obaveštenje da ljudi uplaćuju prema preth. računu. Smešno. Izgleda da su oni u ozbiljnom problemu što se tiče billing sistema i izgleda da su stvarno izgubili neke bitne podatke, odnosno da je reč o ozbiljnom ransomwareu. Prvo, kako mogu da traže od fizičkih lica da im plate račun a račun nigde ne mogu ni da vide, ni u papirnom ni u el. obliku, mislim to je suludo, a o pravnim licima i da ne pričam, kako očekuju da im firma plati nešto po fakturi, na knjigama će datum uplate biti stariji od datuma izdavanja fakture. Msm taj show može samo u našoj zemlji. Ali 7 dana da ne radi celokupan sistem EPSa, to mi je zapanjujuće... Ni šalteri ni ništa, čak ni onaj kalkulator i planirana isključenja, ništa ništa...
Zato ja i kazem da za dobar deo racuna ne mogu da izvrse obracun, vec ce ga izvrsiti u narednom citanju brojila a sada samo treba kupiti vreme jos bar 6-7 dana.i da lepo pošalju ljudima i firmama račune, ali eto oni su išli na način: Platite kao u oktobruŠto kod mene budi veliku sumnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari