kakoonobese
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2006
- Poena
- 330
Puk'o je !
"Elektroprivreda Srbije" se oporavlja od nezapamćenog hakerskog napada, kripto tipa, koji ni na koji način nije ugrozio proizvodnju, niti snabdevanje električnom energijom, a nesmetano su se odvijale i sve aktivnosti trgovine električnom energijom uz poštovanje preuzetih obaveza.
Kako se dalje navodi u saopštenju, preduzete su sve zaštitne mere u cilju očuvanja sistema i zaštite bezbednosti podataka.
Mislim da sam negde u nekoj temi video da ni to nije moguce.Da li moze da se plati racun na salteru, ili im tamo ceo sistem ugasen. Mislim nije mi stigo racun klasicno, portal gekno. Jel im bar radi stari manual mode![]()
Ti nesto previse ljubazan prema njima ,Zato je najsigurnije platiti elektronski, uvek imaš dokaz kada je i koliko plaćeno. Nema potrebe za skeniranjem ni čuvanjem dokaza o plaćanju.
I onda banku zvekne neki ransomware i ode sve u tri lepa *******ca. Papir je papir pa na kraju slikas to ili skeniras i negde na sigurno mesto sve sacuvas.
Ti nesto previse ljubazan prema njima ,
Ako nema PDF onda cekam papir da probam skeniranje , mislio sam da ukinem papir ali ne ne
Negde sam pročitao da ima 3,7 miliona mernih mesta (brojila), ako za svako stize poseban račun fali im još 2 miliona računa...![]()
Новембарски рачуни за струју стижу на кућне адресе, продужен рок за попуст
'Електропривреда Србије' је саопштила да је упркос интензивном хакерском нападу успела да достави 'Пошти Србије' 1,74 милиона новембарских рачуна, који већ увелико пристижу на кућне адресе. На свима њима рок доспећа рачуна продужен је са 28. на 30. децембар.www.rts.rs
Koliko.ja znam kod njih je isti poziv na broj na svim računima, nikad to ne menjaju.Sve placam elektronski preko mbankinga, sada nakon ovog sa EPSOm, do sada sam skenirao QR code sve zavisi koji prvo stigne papir ili na portalu onom bivsem. Samo skinem sa ebankinga potvrdu, sacuvam pdf na racunaru i sibnem potvrdu na drive, sada. Sada ima i tu potvrdu sto cuvam da stampam pa da cuvam zajedno sa pairom.
E sada je pitanje ljudi ako im je prs sistem kakoce da rasknjizavaju oni placanja? Sada sam pogledao isti je poziv na broj bar na poslednja 2 racuna, pre nego sto im je pukao saj video sam koliki mi je racun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari