highlanderfx82
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.04.2010
- Poena
- 170
Moram sa vama da podelim jedan veoma interesantan trend koji se desio krugu ljudi koje poznajem, naime nekim mojim poznanicima koji su kupili: msi 8400gs, msi 8500gt, asus 8600gt i moj zotac 7300ddr3 (svi kupljeni u prozoru od 3 nedelje) poceli su da crkavaju u prozoru od poslednje tri nedelje!!, naime, 8400gs jednostavno umro, 8500 i 8600 plivaju u artefaktima a moja 7300 radi samo u 2d/filmovi, cim krene igra ili furmark krecu artefakti i kraj, interesantan trend, napominjem da su konfiguracije sa ovim grafama potpuno razlicite, sve su radile nekih 3 godine i kraj!!
sto se moje tice, temperature su ok, hladjenje spravice je i vise nego dobro i uvek je bilo, dali moze da se popravi uzrok mojih problema na 7300gt, u desktopu i filmovima radi danima bez prestanka sasvim dobro, sta bi moglo biti problem? kondenzatori????
sto se moje tice, temperature su ok, hladjenje spravice je i vise nego dobro i uvek je bilo, dali moze da se popravi uzrok mojih problema na 7300gt, u desktopu i filmovima radi danima bez prestanka sasvim dobro, sta bi moglo biti problem? kondenzatori????