Šta je novo?

Epidemija

Hahahahaahah...kralju!!! :laugh:

ja spremam ceo setup, pravim loptice od alu folije, trazim od keve tepsiju, razmontirao karte, keva se krsti kad je videla sta smeram, kaze ako s****m sporet gotov sam.

nekako ja njoj objasnim citav koncept, kaze ona ajd vazi, stavimo mi to u rernu, odem ja nesto napolje, proslo 10 min kad keva vice!!! nesto puca, dodjem ja otvorim pecnicu kad ono kondenzatori i mem. cipovi pootpadali! sto bi rekao pera kojot nazad za crtacu tablu!! ***a!:wall:

Au moja 8800 gts (g92) radi ko luda 😛 evo drzim clock na 756mhz gpu i 1095mhz memorija (def 650/972) i sve radi super 😀
Nego me sada plasi sace joj 3 godine od upotrebe i garancije 😛 Tacno imam neki osecaj da cu kupovati novu grafu 🙁

9800GT Pasivno gladjena - the best card ever. A imao sam sve sto se moze imati od kartica 🙂

1. Comp. Asus nVidia 6600 PCIe (pasivno hlađenje) - Radi savršeno preko 4 godine
2. Comp. Asus nVidia 7600GS AGP (pasivno hlađenje) - Radi savršeno preko 3 godine
3. Comp. Gigabyte nVidia 8600GT PCIe (pasivno hlađenje) - Radi savršeno, a kupio sam je polovnu pre 6-7 meseci

Prve dve u igrama idu i preko 100 stepeni, a ovako su oko 70-80 i ništa im ne fali. Rade kao i prvog dana. Na ovoj trećoj sam samo probao nekoliko igara i radi normalno.

Ja nikada nisam imao problema sa karticama i nadam se da će tako da ostane. 🙂 Mada me ne bi čudilo da GPU u sebi ima neki "Timer" koji broji dane i posle 3 godine (ili koliko već traje garancija) se samouništi. 😀

Nazad
Vrh Dno