Eno "povremeno" im je ponovo "dobar" sync u prenosu tenisa na SK 2.povremeno se desi desinhronizacija na pojedinim kanalima
Ja kupio nov TV pre nedelju dana i ubi me ta desinhronizacija. Mislio da je do TV-a, hteo da ga reklamiram.Zadnjih par dana konstantno mi se javlja desihnronizacija slike i zvuka na EON Smart TV aplikaciji. Postoji li nešto što bih ja mogao da učinim da to regulišem? Ili moram da ih zovem, ako to uopšte ima smisla...
300ms primećujemo samo mi, izopačeni umovi😁 Neki dan sam potegao film iz EON kluba. Pojavi se titl svakih 5 minuta, rečenica ili dve. Baš kad mi treba da shvatim fabulu radnje... Nema veze sa zvukom. Kol'ko da primetim😁 Sre'a pa razumem nekoliko jezika...Nema veze tip aplikacije. Ni vrsta naloga jer za 99% kanala svi dobijaju isti stream, i sa istih CDN servera (ako se pristupa sa iste geografske lokacije) .
Nemaji svi kanali i nemaju stalno problem u isto vreme. Ali tenis na SK kanalima skoro uvek, tj na tenisu se najlakše uočava a na košarci npr ne baš tako lako kad bude delay "samo" oko 300ms.
Vide se i "samo toliko" iz aviona kad vidiš u kadru ljude kako pričaju ili tenis kad gledaš. Takav delay je bio sad na SK 2 kad je bio Hurkač.300ms primećujemo samo mi, izopačeni umovi😁
Ogromna većina korisnika ne vidi ni TV. To što smo mi frikovi, čitaj entuzijasti ne znači da će provajderi obratiti pažnju na našu malu zajednicu. Troškovi... Ogromna smo manjina😁 I ja bih voleo da je drugačije.Vide se i "samo toliko" iz aviona kad vidiš u kadru ljude kako pričaju ili tenis kad gledaš. Takav delay je bio sad na SK 2 kad je bio Hurkač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari