Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Moze li se na duze vreme koristiti eon slot za smart tv, iz Crne Gore? Znam da preko leta može, normalno ne svi kanali, samo oni koje oni dozvole van mreže. Ali da li recimo cele godine može nesmetano tako da se koristi, ili bi posle nekog vremena blokirali?
to znaju samo oni. imas onaj nettvplus...

Moze li se na duze vreme koristiti eon slot za smart tv, iz Crne Gore? Znam da preko leta može, normalno ne svi kanali, samo oni koje oni dozvole van mreže. Ali da li recimo cele godine može nesmetano tako da se koristi, ili bi posle nekog vremena blokirali?
Trebalo bi da može. Nisam čuo da su nekome blokirali.

Da li postoji mogućnost da se EON Smart koristi bez ugovorne obaveze, npr. mesec dana ili dva?

To je osnovni paket
Srednji je 2249, premium je 3249

Suvišni postovi su pobrisani. Držite se teme da nebi usledilo udaljavanje iz iste !!!

Ažurirao TV na novu verziju v9.1.26176
Za sad jedino primećujem da su istumbali kanale na početnom ekranu:

1.png

2.png

3.png

Poslednja izmena:
Skini ovde APK:

ili ovde AAB :

How to install Split APKs (App Bundle), OBB, ZIP, XAPK ?

1. Make sure that third-party apps are allowed on your device: go to Menu->Settings->Security->and check "Unknown Sources"

2. Download all APK files or only Zip file

3. Download and Split APKs Installer (SAI) and open it.
- https://apksos.com/app/com.aefyr.sai

4. Click "Install APKs" button and select all of the APK files in the APKs Bundle (or Zip file) .

5. Click "Select" button to start the installation process.

Poslednja izmena:
Trenutno sam u Tunis i koristim Orange karticu.
Nemogu većinu kanala da gledam, piše mi da ne mogu da se emituju preko ovog provajdera.
Ima li načina da da mogu svi kanali?

Da li postoji način (neka app) da korisnici Total TV koriste Eon aplikaciju na android TVu?

@mirodvd Ja bih rekao da čovek misli baš konkretno na SmartTV verziju Eon aplikacije a ne da budži raspali krš mobilni apk iz 2018. godine (ako si mislio na to rešenje)...

Poslednja izmena:
Za tv koji se u toku dana vise koristi da li je bolji kvalitet slike na EON box-u, ili na EON smart tv aplikaciji? Aplikaciju bih koristio na LG tv (Webos)?
Hvala.

@dome Zavisi koji Eon box i zavisi gledanje live sadržaja ili gledanje nečeg premotanog u nazad.

Tj tačnije zavisi od toga gledaš li DVB-C varijantu TV kanala ili gledaš stream. DVB-C verzija je nešto kvalitetnija od stream.
KAON / KSTB6020 model Eon boxa je jedini koji koristi DVB-C / kablovski signal i to samo kad gledaš live TV, čim kreneš sa vraćanjem u nazad gledaš stream.

Stream je isti za sve SmartTV uređaje tako da razlike u kvalitetu su posledica koji uređaj kako radi upscale, pre svega.
Pa za takav scenario može da bude slučaj da TV + aplikacija na njenu daje bolji rezultat nego box povezan na TV.

Hvala na iscrpnom odgovoru. Inace u pitanju je box KAON/KSTB620. Mozda nije ovde mesto, ali samo jos jedno pitanje ako nije problem. Tv je LG 4K (star nepuno godinu dana) interesuje me koju rezoluciju podesiti na boxu da bi bih dobio dobar kvalitet slike. Unapred hvala na odgovoru.
Veliki pozdrav.

Poslednja izmena:
Zadnjih par dana konstantno mi se javlja desihnronizacija slike i zvuka na EON Smart TV aplikaciji. Postoji li nešto što bih ja mogao da učinim da to regulišem? Ili moram da ih zovem, ako to uopšte ima smisla...

Nećeš ništa postići zvanjem, dok oni to ne regulišu, ako ikada.

Ja sam rijesio problem sa aplikacijom tako sto sam kupio Mi box 2 gen i sad mi EON radi bez greske. Ocigledno je da se stariji procesori muce sa novijim verzijama aplikacije i da tu nema pomoci.

Nazad
Vrh Dno