Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Imam modovanu samo onu koja se aktivira preko koda, tj. za smart tv, pa kome treba na pm.

Šta je tu "modovano" ako se aktivira preko koda i dalje? :D

Modovana jedna stara verzija da ne traži update, pošto većina novih od 3.xx verzije baca samo crnu sliku. Naravno, potreban eon i kod za aktivaciju.

Imam dva boxa eon kablovska, kaon uredjaj 6020, kako da najjeftinije aktiviram samo da mogu uci u sistem. Ovako su mi neupotrebljivi.

Da li neko ima modovonu smart tv aplikaciju koja otkljucava sve kanale? Aktivira se kodom ali kako sam razumeo ima kanale i koji su zakljucani u paketu?

@vuky017
Ovo ne znači da modovana verzija otključava sve kanale već da osoba koja ovo prodaje ima eon premium paket.

Video sam klip gde dodje na kanal hbo go npr i stoji 3-4 sekunde "niste pretplaćeni na ovaj kanal" i kasnije krene strim. Mislim da na kanalima koji nisu u paketu nema vraćanja unazad

Na stranici za aktivaciju uređaja mi piše da je aktivirano 3/5 uređaja, ali mi nigde ne izbacuje polje za unos koda kada kliknem na "Dodaj uređaj" ili "Aktiviraj". Da li ja radim nešto pogrešno ili je ipak maximum 3 uređaja bez obtira šta piše na nalogu? Nalog nije na SBB već na TotalTV ako to ima nekakve veze sa ovim.

Total tv nema mogucnost aktiviranja Smart tv aplikacije

pitanje a izvinite ako se ponavlja , nisam sve iscitao
planiram da uzmem EON aplikaciju za sportske kanale - pripejd pa me zanima da nema zackoljice ako ne zelim da koristim je sledeci mesec da oni traze da im se plati kao otkazni rok 30 dana - da li se sluze time
Hvala
traže ti broj platne kartice da ti oni sami skidaju novac kao da si im dao trajni nalog

Molim za pomoć. Imam dva Eon naloga na SBB. Prvi je nalog za Digitalni EON Premium duo i na njemu sam registrovao svoj TV koji se nalazi u stanu u Beogradu dok mi je za drugi nalog Eon light tv, registrovan televizor koji se nalazi u Valjevu. Postoji li mogućnost da i ovaj Premium EON gledam na televizoru u Valjevu i kako da to izvedem. Hvala unapred.

Posto je tema o smart app verovatno si instalira dve smart app na dva smart televizora? Podrazumeva se da su app koje se aktiiraju kodom. E sad ako je taj televizor na koji hoces da gledas Eon premijum, neki koji ima obican Android( ne Android Tv), mozes da probas da instaliras obicnu eon app na njega i da proveris da li radi.(imaces dve app na njemu)

Posto je tema o smart app verovatno si instalira dve smart app na dva smart televizora? Podrazumeva se da su app koje se aktiiraju kodom. E sad ako je taj televizor na koji hoces da gledas Eon premijum, neki koji ima obican Android( ne Android Tv), mozes da probas da instaliras obicnu eon app na njega i da proveris da li radi.(imaces dve app na njemu)
Хвала, успео сам :)))

Pokusavam da aktiviram eon mobilnu aplikaciju na boxu sa obicnim androidom 9
I dobijam poruku da mobilna aplikacija nije podrzana?

Sta ima da zamislim, na jednom boxu radi na drugom pise da nije podrzana...

Ako imas nesto pametno da kazes, reci...

Sve je to poznato, objašnjeno i prežvakano 666 puta na ovom forumu i na svakoj Eon & SBB temi.

Taj što radi je izuzetak od pravila tj namere UnitedCloud programera da blokiraju upotrebu Eon app za telefone na uređajima koji nisu telefoni (jer generalno hoće da ograniče na koliko TV-ova po ugovoru može da se koristi Eon platforma).

I pošto "nekompatibilnost" postupio već godinu i nešto ne znam šta se sad isčuđavaš? A redovno si tu i odgovaraš na pitanja "koji box da kupim?" gde kupcu treba "samo za Eon i YouTube"...

Treba mi informacija. Imam eon box na jednom tv-u, na drugom imam eon aplikaciju, na treci tv bi da kupim neki android box na koji bi mogao da stavim eon, da ne bi sbb-u placao za drugi box, kad mogu vise android uredjaja da povezem na jedan nalog,tj preplatnika. Koji bi to box mogao da bude i da ima wifi?

Osim ako nemaš dve aplikacije u paketu za smart tv, nećeš moći to tako.
Xiaomi mi box je nešto što znam da radi kko treba.

Nemam. Ne postoji kod njih opcija za 2 aplikacije. Mislio sam da mogu, da instaliram, posto je brat stavio na tablet i na telefon i ja imam na telefonu, pa reko onda ce tako raditi i na boxu, to je moje pretpostavka bila

Ta obicna aplikacija bez kod ce raditi na nekom boxu Koji nije Android tv. Samo sto ces morati da koristis neki mis ili airmouse. Ima u yemi na kojim boxevima radi obicna Eon aplikacija(ne ona sa kodom)

@Gileb
Pa evo imas bas moj primer par postova iznad da nije tako, i ne znam u cemu je problem.

btw, neki mod je pobrisao trol postove....

Ok,znam da na miboxu nije htela da radi obicna Eon app,barem ranije. Nisam probao skoro. Obicna znam da radi godinama kod mog brata na Tanix tx3mini. Meni licno ne treba je imam dva Eon boxa i samrt app na Miboxu,tako da imam sve pokriveno.

Ja imam i mi box, i dva boxa sa obicnim androidom,
na jednom radi mobilna app na drugom kaze da nije podrzana.

e sad kako znati na kom boxu ce da radi a na kome nece, nemam ideju

I na H96pro+ radi

Valjalo bi uhvatiti pattern modela koji nisu podrzani.

Nazad
Vrh Dno