Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li zna neko koji je default pin code za zasticene kanale ? nisu mi rekli monteri kad su montirali

1234 bi trebalo da bude. Mada je u prošlosti se dešavalo da stignu Eon boxevi i da na njima ne radi taj PIN već da mora da se zove podrška da "resetuje" na taj default.

Probao 0000 nece. Probacu posle 1234, samo da ne zakljucam zakljucane kanale :)

Da li ima neko ko koristi netflix preko SDSTB02 boxa? Od pre par dana ne radi

Izgleda da je Netflix na Eon boxu ( SDSTB02) kratko trajao 😂🤣😂 , kolko vidim nije do naloga nego Netfix ne dozvoljava na ovom device da se pusta sadrzaj , bas je dugo trajalo 🤣😂🤣😂
Што је најзанимљивије, ESN и даље постоји

2023-10-0416.42.502117203546070083094.jpg

Postoji i na onom Mecool modelu što je Netflix pre par godina bio blokirao? :D

Da da sve normalno do momenta pustanja nekog sadrzaja i onda Netflix kaze ne ne za taj device nece moci 🤣😂🤣😂

Što je interesantno meni na nalogu i dalje stoji da je"eon smart box" i dalje prijavljen kao jedan od uređaja. Normalno uđe u aplikaciju, sve radi ali kad treba da pustim film izbacu poruku da ne može da se reprodukuje na ovom uređaju

A kodi addon?

Da li vam radi prebacivanja kanala preko broja? Upisem broj kanala i ne prebaci (tj nista se ne desi).

Kad sam prošlog meseca bio na moru drugar mi je dao njegov Netflix nalog. Znam da Netflix ukida deljenje lozinki ali je sve radilo ok na telefonu.
Kad sam se vratio kući rekoh da probam na Kaon boxu, instalirao onu modifikovanu verziju (mislim da je 1.26 Netflix Kodi edition), nije hteo da se loguje sa User/Pass pa sam odradio preko Authentication key i tako je proradio.
Međutim na svaka 2-3 dana mi traži da se ponovo logujem, uvezem auth.key i uloguje se ali juče mi izađe poruka Authentication key expired.
Jel ima neko rešenje da me zapamti a ne da moram stalno ponovo da se logujem?

e mogu da promenim dns na uredjaju da koristi neki koji blokira adove, problem mi je kad ocu da pusyim youtube sa kompa otvori mi app i tamo ne radi adblocker

@SENebojsa tema za Netflix

@krmeljar uplati YouTube

Jel moguce da eon box/app tv nema back (prethodni kanal) dugme? Tacno nije imalo dok sam koristio samo tv app (mada nisam mesecima), ali sam ocekivao da box ima neko namensko.

@krmeljar uplati YouTube
ne placam youtube premiju ni na kompu pa nemam reklame sto bi placao na tveu, e ima neka bar opcija da castujem ekran da windowsa na tv a da je proverena a ne neka smece app

@churla Naravno da nema. Šta će to višestruko nagrađivanom smart boxu i platformi 😂😂😂

Poslednja izmena:
Mislio sam celo vece juce da sam corav ili glup. Pa vidi, to je "dealbreaker" realno. Nisam ni shvatao sta me zena pita dok juce nisam hteo ja da sa jedne kosarke se vracam na drugu ...
Verujem da je neko vec potegao to kod UM, pa nemoguce da nije reseno svo ovo vreme.

Poslednja izmena:
Da su mislili ikad to da rešavaju na SmartTV app do sad bi završili 50 puta.
Naročito ako uzmeš u obzir da Eon sajt nudi funkcionalnost za tu namenu: da dole na progress bar se nakon prve promene kanala pojavi ikonica koja te vraća na prethodno gledani sadržaj ako je klikneš mišem (dakle nema prečica na tastaturi npr)

A to je na sajt dodano pre godinu-dve, ako ne i više. Znači ni tamo nije postojalo u početku pa je posle dodato.

Plus taj Notus daljinac koji koriste uz Eon boxeve u originalom rasporedu tastera je imao dugme za "prethodni kanal" pa je eto izbačen u United Group verziji daljinca. Originalno je imao i mute taster. A SBB-u ni to ne treba...

Button Mapper može da ti napravi Mute taster jer ta funkcionalnost postoji kao deo operativnog sistema. A ne može da ti izmisli "prethodni kanal" ponašanje unutar Eon app kad sama aplikacije ne nudi takvu "aktivnost" = nema šta taster da poziva, izvršava.
Ne fali samo fizički taster, fali programska logika u aplikaciji.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno