shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
@snow381white Samo kači bez brige, meni je povezan na Sony liniju.
Radi mi sve lepo za sad na ovom novom Sbb-ovom boxu. Ali namesticu ono definitivno.@nidzakv Pa može definitivno, uz neophodnu izmenu conf/ovpn fajla skinutog sa CyberGhost VPN sajta. Malopre je to uspešno odradio @pois0n. Pa se setih i tebe da pitam dok se nije zaboravilo šta kako i zašto 😄😄
Sa Hipernet TV nestabilnim krštem si se jako usrećio 😂😂 Bolje da si tražio Supernova OTT "slot"...
И мени се дешавало слично око Нове Године и трајало је месец дана. Звао Сбб више пута и Супернову једном(имам њихов нет). И једни и други урадили рестарт уређаја и после неких 10-ак дана почело све да ради нормално. Не знам како.U poslednjih mesec-dva je EON Box poceo da mi se "ubija". Prvo prekine zvuk, a onda se zaglavi i slika i posle 10 sekundi se restartuje. Nekad nedelju dana sve ok - danas se zapucao dva puta.
Jel jos neko ima(o) slican problem?
Da li može da se isključi nekako taj "čuvar ekrana"? Jer meni deluje kao nešto upravo suprotno: fiksiran tekst koji će napraviti "burn" ekrana. Jer i nešto se baš često pojavljuje?!Kod mene je update ukljucio "cuvara ekrana" koji posle 3 sata ukljuci screensaver EON aplikacije
Probao, ne radiNormalno da ima , u opciji cuvar ekrana staviti na nikad 😁😆😉
Ajmo onda preciznije kod mene u podesavanje Uredjaj Eon apk na Kaon boxu ( u samoj Eon aplikaciji Cuvar ekrana ; stanje spavanja ; rezim ustede energije , stavljeno na nikad ) i na samom Eon boxu u podesavanjima uredjaja u cuvar ekrana , prebaci uredjaj u rezim spavanja stavljeno na nikad i cuvar ekrana barem kod mene se ne ukljucuje tako i na SDMCProbao, ne radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari