Ja imam 2 boxa KSTB6020 i na oba imam coax ali izgleda nema slike kada nema interneta? Da li tako treba da bude?
I koji je najbolji box? Dolaze mi uskoro da instaliraju drugi box, pa da vidim šta da im tražim.
Ovaj CHSTB02 ?
Morao sam da zovem SBB za prebacivanje boxova u hibrid mod. Sutradan je došao čovek i zvao "centralu" da prebace na hibrid ali nikako boxovi nisu hteli da povuku konfiguraciju dok nije urađen full reset oba boxa. Koliko se sećam ranije, pre novog ugovora iz avgusta ove godine na onom jednom EON boxu je bio hibrid mod jer kad god sam čačkao podešavanja na ruteru bila je slika na TVu. Tada su mi zamenili jedan d3 novim EON boxom i verovatno prebacili u iptv.Ne, nije hibrid. Znači da ti ide preko neta, kao iptv usluga.
Menjaj to. Ja imam hibrid i u desnom uglu se vidi kada prebaci kanal da je dvb-c.
Moj problem sa tim boxom je sto neće da se poveze sa Google home, a drugi malo veći, je sto na svakih pet-šest paljenja neće da ukljuci ton…. Moram da ga resetujen i tada je sve okDa li neko ko koristi SDSTB02 ima problem sa emitovanjem kanala pri pokretanju? Namešteno mi je da se televizor uključuje komandom EON daljinskog i vrlo često (a pogotovo ako ne uključujem dan-dva) mi izađe da postoji problem sa kablovskom i da pozovem kol centar. Nakon 10-15 sekundi se kanali smiluju i konačno prikažu. Isto tako primećujem da menjanje kanala uopšte nije fluidno kao što je slučaj sa onim tanjim boxom iz 2018. koji su mi uvalili prilikom instalacije pre 3 meseca i zamenili. Taj mi je tek očajno radio, zaglupljivao, daljinski bi se isto nekad rasparivao pa sam morao da restartujem više puta, ali je menjanje kanala bilo brzo. Nije baš da spavam pored televizora, ali je iritirajuće
Imam identican problem, bas sam hteo da pisem o tome. Takodje mi dosta laguje eon aplikacija , drugo nista i ne koristim jer mi je sve na tv-u. Stari kaon uredjaj je dosta bolje radio.Da li neko ko koristi SDSTB02 ima problem sa emitovanjem kanala pri pokretanju? Namešteno mi je da se televizor uključuje komandom EON daljinskog i vrlo često (a pogotovo ako ne uključujem dan-dva) mi izađe da postoji problem sa kablovskom i da pozovem kol centar. Nakon 10-15 sekundi se kanali smiluju i konačno prikažu. Isto tako primećujem da menjanje kanala uopšte nije fluidno kao što je slučaj sa onim tanjim boxom iz 2018. koji su mi uvalili prilikom instalacije pre 3 meseca i zamenili. Taj mi je tek očajno radio, zaglupljivao, daljinski bi se isto nekad rasparivao pa sam morao da restartujem više puta, ali je menjanje kanala bilo brzo. Nije baš da spavam pored televizora, ali je iritirajuće
Probaj umesto reseta samo da pojačaš/smanjiš ton na daljinskom. Imam isti slučaj i meni to pomažeMoj problem sa tim boxom je sto neće da se poveze sa Google home, a drugi malo veći, je sto na svakih pet-šest paljenja neće da ukljuci ton…. Moram da ga resetujen i tada je sve ok
TP-Link UE300 USB 3.0 to Gigabit Ethernet Network Adapter ne radi u kombinaciji sa ovim SBB boksom
To je više izuzetak nego praviloA i do sada mi je gigabitni ethernet adapter radio na oba tv-a (sony & tcl) bez problema sa uključenim USB deb...
Imam samsung No smart, nikad nisam imao problema sa njim, i ovaj box mi je radio do sada dobro bez problema, nekih 6 meseci ga imam, odjednom pocinje da koci i zakucava, na komande reaguje sa zadrskom, sto bi se reklo davi kada radi. Mozda apdejt neke aplikacije pravi problem, ne znam, a da zovem sbb i da se zalim ne znam koliko ima osnova, daju mi drugi isto takav i on pocne da koci. Najgore kad pustim neki 18+ sadrzaj pa nalete ukucani, ne mogu brzo da odreagujem 😭Ne i taj primerak / taj firmware![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari