Šta je novo?

EON Smart Box (2024/2025) [nije tema za EON aplikacije]

Da li je neko uspeo da upari Sbb Eon daljinski sa Tesla tv-om? Imam konkretno 43e635sus model i ne mogu da ga uparim sa tv-om , trebalo bi da je na zelenoj diodi kontrola Tv-a , a na plavom kontrola Eon uređaja. Ako je neko uspeo neka napiše postupak uparivanja, koji tasteri se pritisnu , koji broj koda se ubacuje.

Da li je ko uspeo da zameni KAON Box za Box sa WiFi? Pitao sam i kazu da nemaju na stanju, da li je to realno?

Cak se ni ne pojavljuje u meniju kao kod SDSTB02 tako da nista od njega.
Nema ga ni u Google prodavnici.

@Sasa012
Ja sam porucio sd karticu i probacu preko Amlogic Bootcard Maker, to bi trebalo da spase box. I ja sam nesto zeznuo preko twrp-a i sad samo iskoci splash na par sekundi i bootloopuje. Ako bude uspelo napisaću. Moj box je sdott0202 5V2A

Gde se izgubi na SDOTT0202 1080p-50h zna li se šta?

Prilozi

• IMG_20240731_083417_edit_5854583537765.jpg
    IMG_20240731_083417_edit_5854583537765.jpg
    286.3 KB · Pregleda: 9
… isto mi se dešava samo na noxu sa kloniranom aplikavijom… resetuj ponovo i par puta ako treba, probaj iz menija sistemske aplikacije Settings ikone gore desno… pojaviće se…

Probao sve, neće. Baš nervira seckanje slike na klon EON TV na 60hz
Uspeo, prebacio sam INPUT na TV pa vratio na HDMI za EON box i pojavile se sve rezolucije. Koja banalna glupost a tako jednostavno. Hvala u svakom slucaju 🙂

Poslednja izmena:
… ovo uglavnom pomogne kad primetim da se prebacilo na 60Hz… i uvek iz prve dobijem opciju 1080i ili 1080p na 50Hz…

Sad i ovo jednostavno resenje je za znanje ko ne zna kao ja.

… ne znam šta da ti kažem… iščupaj iz struje i probaj posle par sekundi… tradicionalna metoda… :)

Sad je ok. Ispitao sam sad palio gasio i restartovao box i ne menja se rezolucija stalno je na 1080p 50hz tako da to je to. Kad se prebaci na 60hz samo input na tv pa nazad na hdmi za box 🙂

Poštovani,
Da li neko zna koji je to hibrid model EON SMART BOX uređaj?
Hvala!

Trenutno SDSTB02 i CHSTB02 mada kazu da sad nabavljaju samo CHSTB02.

Super :) Sad i tebi piše "Hybrid" umesto "Combo" režim?
Pozdrav,
Koristim SDSTB02 8GB verziju i vec duze vreme gledam preko DVB-C signala kanale al vremenom jedan po jedan kanal mi vise nije dostupan tj pojavljuje mi se greska "The Video is unexpectedly unavailable", koristim Live TV channel app , preko EON ne radi skeniranje ni DVB-C ni DVB T2.
Jel zna neko zasto se ova greska javlja , siri , sad mi vec utice na kanale koje zapravo gledam?

Jel moguce rezim rada promeniti u Hybrid nekako? Meni stoji Combo/ Online

Režim rada (OTT, Hybrid, Combo) se svakako odnosi samo na fabričku Eon TV app koju ti ni ne koristiš.

Nazad
Vrh Dno