Ponavljam, Eon kroz ControlD radi bez greške na MTS. I preko SmartTV LG i Preko HakoPro 4/64 a i preko projektora magcubic sa 1/8.
Urban VPN nema Srbiju. Jel moze preporuka za neki free VPN?Uzmeš neki server iz Srbije, a ne random EU zemlje 😃
Stavi Slovenia ili Croatia radi i to ima za pc ili ti windows , provereno pre mesec danaUrban VPN nema Srbiju. Jel moze preporuka za neki free VPN?
Radi!! Stavio Hrvatsku. Hvala druze!Stavi Slovenia ili Croatia radi i to ima za pc ili ti windows , provereno pre mesec dana
Da, ja sam uspeo da namestim na LG tv. Koristim A1 internet. Samo ukucaj u dns adresi na mrežnoj od tv-a jedan od dve ponuđene dns adrese sa sajta control d.Pozdrav svima, da li je neko uspešno setovao Control D na LGTV-u koji ima WebOS? Pokušao sam s ručnim setovanjem DNS-a i internet na TV-u radi ali ne vidi mi uopšte taj uređaj na Dashboard-u Control D-a i piše Not configured.
Da, ja sam uspeo da namestim na LG tv. Koristim A1 internet. Samo ukucaj u dns adresi na mrežnoj od tv-a jedan od dve ponuđene dns adrese sa sajta control d.
Moraš takođe da ukljucis u svom profilu u services/video opciju redirecting EON ako već nisi.
AdguardVPNPratim ovu temu već duže ali tek mi sad ništa nije jasno.
Koji vpn preporučujete za android tv sistem? Poželjno da ima bar par dana besplatno da bih mogao da ga istestiram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari