Šta je novo?

EON sa VPN?

Ponavljam, Eon kroz ControlD radi bez greške na MTS. I preko SmartTV LG i Preko HakoPro 4/64 a i preko projektora magcubic sa 1/8.

Vidim da se pise o problemu koji ja imam ali koliko vidim niko ne koristi moju konfiguraciju.
Zeleo bih da gledam SK kanale pa ako moze asistencija.

MTS -- LAN kabl -- Win10 - Eon na Mozzili ili Chrome.
Probao sam sa VPNom na Browseru kao i VPN aplikacijom na samom windovsu i nije pomoglo. (Urban VPN, zemlje iz EU sam stavljao)
Ima li mogucnosti da omogucim da radi nekako?

Pisali su članovi u temi 😃

Proton radi, ali on nema Srpski server u besplatnoj verziji 😃

On ima samo jedan. Bila Holandija a sad random pali.

Pozdrav svima, izvinjavam se na offtopic, da li je neko koristio Control D na Smart TV sa LG OS i Netflix-om i da li to pomaže kod njihovog novog stava oko: "jedno "domaćinstvo" = jedan profil" ograničenja? Tačnije da li će istu notifikaciju izbaciti i kad ide preko Control D DNS-ova ili neće? I ako funkcioniše preko Control D jel gledljivo il je seckanje slike i sl.

Prilozi

• Screenshot_20250309_072152_Netflix.jpg
    Screenshot_20250309_072152_Netflix.jpg
    97.8 KB · Pregleda: 48
Koji controlD server ima najvecu brzinu a da radi kod nas? Da li samo ovi nasi exyu serveri ili ima jos neki? Probao sam Srb, Hr, Mk i BH, ispada da je BH najbolji al je speed test daleko od interneta koji imam (300/150 optika Yettel), a brzina preko dnsa bude tu do 25mbit/s… nije bas idealno jer slika zna biti bas losa.
Nemam nekog izbora jer sam na Hisense TVu.

@safmaverick Koji brzinu je realno da očekuješ od servera na kom jaši minimum vas 300 ControlD ( i pitaj boga koliko Windscribe VPN korisnika sa kojima dele VPN servere) korisnika u svakom momentu?

Pratim ovu temu već duže ali tek mi sad ništa nije jasno.
Koji vpn preporučujete za android tv sistem? Poželjno da ima bar par dana besplatno da bih mogao da ga istestiram

Meni preko PIA radi kao sat a koliko znam ima trial.

Pozdrav svima, da li je neko uspešno setovao Control D na LGTV-u koji ima WebOS? Pokušao sam s ručnim setovanjem DNS-a i internet na TV-u radi ali ne vidi mi uopšte taj uređaj na Dashboard-u Control D-a i piše Not configured.

Pozdrav svima, da li je neko uspešno setovao Control D na LGTV-u koji ima WebOS? Pokušao sam s ručnim setovanjem DNS-a i internet na TV-u radi ali ne vidi mi uopšte taj uređaj na Dashboard-u Control D-a i piše Not configured.
Da, ja sam uspeo da namestim na LG tv. Koristim A1 internet. Samo ukucaj u dns adresi na mrežnoj od tv-a jedan od dve ponuđene dns adrese sa sajta control d.
Moraš takođe da ukljucis u svom profilu u services/video opciju redirecting EON ako već nisi.
Da, ja sam uspeo da namestim na LG tv. Koristim A1 internet. Samo ukucaj u dns adresi na mrežnoj od tv-a jedan od dve ponuđene dns adrese sa sajta control d.
Moraš takođe da ukljucis u svom profilu u services/video opciju redirecting EON ako već nisi.

Prilozi

• IMG_2005.png
    IMG_2005.png
    69.4 KB · Pregleda: 32
UM pustio strimove Nove S i N1 za inostranstvo.

Strimovi ne rade u Srbiji (ispisuje "Sadržaj nije dostupan iz zemlje iz koje pristupate. #300"), osim uz VPN.

Dobra noc.Da li neko slucajno zeli da podeli troskove za ContolD.Meni je potrebno iskljucivo za geoblock za smart tv.Pozdrav za sve

Treba mi potvrda, da li vam radi iz inostranstva putem VPN-a EON aplikacija za mobilni?

Putujem u Budimpeštu/Hungaroring ove godine, pa planiram da poteram na telefonu eSIM sa nekim od mađarskih operatora ako mogu da poručim iz Srbije, pa kada ne mogu da ispratim akciju na video zidu, da pratim sa telefona naš prenos kada već planiram da imam internet na telefonu na stazi.

Ја користим nordVPN, ради на ТВ-у, телефону, таблету. Качио сам се из Индије и Италије, а константно сам накачен из Швајцарске (наравно, VPN подешен на Србију).

Da li je neko voljan da podeli kredencijale za neki VPN na kom radi EON na 7-8 dana da pratimo dešavanja u Srbiji dok smo u Grčkoj?

Edit: Kolega pilauda udelio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno