malistreber
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.09.2017
- Poena
- 60
Neće ti se računati kao novi. Ja ga palim pre gledanja EON-a i gasim po završetku. Android TV, mobilni i tablet. Prilikom prijave na Eon prvi put isključi vpn (hoće da zeza).Ako uzmem Adguard VPN i kupim jedan slot za EON od nekoga, da li ću se toj osobi računati svaki put kao novi uređaj kad aktiviram VPN?
MTS internet imam, uzeo bih EON zbog SK kanala, na android boxu bih koristio.
Koliko placate Now TV?Ja imam problem i sa britanskim Now Tv, ali nije toliko loše kao sa Eon-om.
A da nije to do eona to u vezi rezolucije? Radi eon ok. I ne mora eon biti na maximum može da radi lepo i na 4mbpsIsto imam problema sa EONom preko ControlD. Kontaktirao sam ih još pre mesec dana, ali se ništa nije promenilo. Kada mi je na CBR, ume skroz da se prekine program, a na ABR spusti na najnižu rezoluciju, pa bude jedva gledljivo
Daje mi svoj nalog prijatelj iz UKKoliko placate Now TV?
I kod mene isto tako i pored svih pokušaja podešavanja, jednostavno ili zakoči slika ili padne rezolucija da je negledljivo. Tako isto i kod mog druga, potpuno isto mu se dešava.Isto imam problema sa EONom preko ControlD. Kontaktirao sam ih još pre mesec dana, ali se ništa nije promenilo. Kada mi je na CBR, ume skroz da se prekine program, a na ABR spusti na najnižu rezoluciju, pa bude jedva gledljivo
I kod mene isto tako i pored svih pokušaja podešavanja, jednostavno ili zakoči slika ili padne rezolucija da je negledljivo. Tako isto i kod mog druga, potpuno isto mu se dešava.moslio
Mislio sam da je do mog interneta ali jednostavno controld ne radi kako treba,ako neko zna neki vpn koji radi po slocnom principu ili neko drugo resenje neka predlozi....hvalaI kod mene isto tako i pored svih pokušaja podešavanja, jednostavno ili zakoči slika ili padne rezolucija da je negledljivo. Tako isto i kod mog druga, potpuno isto mu se dešava.
Zato što je ControlD (DNS) kršina u odnosu na dobar VPN.I kod mene isto tako i pored svih pokušaja podešavanja, jednostavno ili zakoči slika ili padne rezolucija da je negledljivo. Tako isto i kod mog druga, potpuno isto mu se dešava.
Do decembra je radio odlično. Ja ga koristim samo za Eon na Mi Box S 2nd Gen. Za Apple TV za sve ostale aplikacije koristim Getflix i sa njim nemam problema, ali uz Getflix ne radi Eon.Zato što je ControlD (DNS) kršina u odnosu na dobar VPN.
Podršku to ne zanima, uvek štuca ako imaš neke manje poznate servise koristiš.
Otkako je Apple TV uveo VPN mogao sam da ga liferujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari