Šta je novo?

EON sa VPN?

Pozdrav,koristim control d na samsung tv,u poslednje vreme mi lose radi,do interneta ili vpn ja ne znam,probao sam surfshark i adguard ali nikako ne uspevam da proradi,sve podesim po uputstvu,ima li neko neki predlog?

Do interneta ti je. ControlD i eon na Smart TV radi odlično. Može biti i do podešavanja hostinga. Zakači TV na lan ako imaš mogućnost, pa vidi onda kako radi.

Jel ima neko ko bi mi prodao share na nekom VPN-u koji sigurno radi na EON (Sportklub)? Ovaj moj besplatni VPN mi ne daje mogucnost da otvorim Novu, N1 i SK-ove.

Pozdrav ljudi,

Imam EON box uzet za gledanje SBB van mreze ali sada sluzi samo kao android box. Na njemu imam instaliran surfshark ali kada god se konektujem na VPN uredjaj kao da se diskonektuje sa interneta (ethernet cable not connected) i ne mogu nista vise da uradim sem da se iskljucim sa VPN i izvadim i vratim kabl.

Onda vrv imas Kaon Eon box i sa njim moras ako ima taj surfshark da radis tunneling ka Eon apk ili i na SDMC- u da barem otkljucas wifi ili isto da uradis tunneling

evo da se i ja oglasim. Ovo je moj prvi post ovde 👋🏽

Imam LG webOS. Iščitao sam se postove, podesio sam ControlD, i radi eon na MTS optici.
Problem koji imam je da je aplikacija eon sada ne radi kako treba. Imam sliku sa kanala, ali ne mogu da otvorim podešavanja u unutar aplikacije, nemam nikakav prikaz kanala. Kada menjam kanale samo mi ispiše ip i čekam 20-30s da mi prebaci kanal, kao na slici.

Prilozi

• IMG_3532.jpeg
    IMG_3532.jpeg
    115.5 KB · Pregleda: 59
Ima li neki vpn do 15-ak € za godinu na kojem moze da radi eon na yettel mrezi?

Adguard VPN

Pozdrav, da li neko moze da mi ponogne kako da iskoristim adguard vpn za gledanje Eon-a.Imam Lg tv sa web os i ruter koji daje yettel za njihovu optiku hipernet.Eon mi je instaliran na lg tv ali neznam kako da iskoristim adguard vpn za koji imam pretplatu.Hvala.

Do interneta ti je. ControlD i eon na Smart TV radi odlično. Može biti i do podešavanja hostinga. Zakači TV na lan ako imaš mogućnost, pa vidi onda kako radi.
Razmišljam da pređem na Control D, pošto ono što pokušavam izgleda da nije moguće na VPN.

Dakle treba mi
1) EON da radi na Srbiji (VPN konekcija)
2) Sky da radi na Nemačkoj (VPN konekcija)
3) Okko TV na Ruskom VPN

Ukratko trebaju mi paralelno tri različite VPN lokacije, a koliko vidim klasičan Split Tunneling radi po ili-ili principu (samo određena aplikacija preko VPN, dok sve ostalo ide preko prave konkecije ili obrnuto), ne može multi VPN po aplokacije. ControlD to dozvoljava.
Na Ruteru ovo ne znam podesiti iako imam Router TUF-AX3000 V2 (koji podržava VPN Fusion dakle VPN po uređaju tj izlazu).

Android box? 😅 Ili ruter koji može da funkcioniše kao VPN client (ako taj AdGuard VPN uopšte nudi skidanje OpenVPN i/ili WireGuard config fajlova pa da se posle koriste na tom nekom ruteru).

@vatrogasac53

Mozes to da podesis, VPN fusion upravo radi to. Moras na ruteru prvo da podesis da dhcp server dodeljuje fiksne lokalne ip adrese uredjajima na kojim ces da koristis VPN. Zatim restart rutera obevezno, onda ides na VPN fusion - Add profil i tu podesavas koji VPN protokol koji hoces da koristis i na dnu stranice ides na ikonu olovke i tu cekiras uredjaj po lokalnoj ip adresi na kojem hoces da ti radi VPN.
Napravis 3 razlicita profila za sva 3 VPN-a i pojavice ti se u listi. Posle ih uklucujes i iskljucujes po potrebi.

Poslednja izmena:
@vatrogasac53

Mozes to da podesis, VPN fusion upravo radi to. Moras na ruteru prvo da podesis da dhcp server dodeljuje fiksne lokalne ip adrese uredjajima na kojim ces da koristis VPN.
Tu i jeste problem u pitanju je jedan Android uređaj FireTV. Nema nekoliko uređaja (Add Device opcija u VPN Fusion).

Na njemu ima tri aplikacije. Na aplikativnom nivou je nemoguće da se naprave dva, a kamali 3 VPN istovremeno.
Za ovakvo nešto bi morao DNS (ako radi) ili dodatni uređaj (pa fuzioniši kako ti volja preko rutera ili direkt sa uređaja).

Sta onda da kupim od opreme ?
Sta onda da kupim od opreme ?

Uzmi ovo:

Uzmi ovo:

Јел може неко видео како ово да се подеси на андроид бокс и да еон апликација ради преко впн??? Био бих захвалан, ако има неки видео или да се објасни како да се то подеси, намести??? Гледао сам неколико видеа постављање на рачунару или лап топу, нисам успео да нађем како то иде на андроид боксу!!!

Nazad
Vrh Dno