JesamJesi nakon setovanja addona isklj/uklj Kodi?
Hvala za dobru volju komsija(iz karlovaca sam)Ne poenta je u podešavanjima Kodi skin-a si možda?? sakrio da ne prikazuje "TV" sekciju.
Kao i to da ako ne koristiš default skin (Estuary) da treba da budeš svestan da postoje skin-ovi koji je podržavaju PVR UI.
A i kao za bilo koji problem sa Kodi addons uvek se stvari dijagnostikuju na isti način: uključiš debug logging > probaš instalaciju ili otvaranje addon > pošalješ kodi.log fajl da pročitaju iskusniji i tehnički potkovaniji ljudi i oni eventualno vide šta je problem.
Svejedno pitao ovde ili na KodiNerds forumu bez debug log nikome ne radi kristalna kugla pa da napamet zna šta se kod tebe dešava.
Naročito kad ovde na forumu ima minimalna količina korisnike koji imaju i koriste Telemach HR naloge.
Ne daviš,forum tome i služi,da se pita šta se ne zna 😉
Ne mogu da provalim,iz tvojih postova ,da li je u podešavanjima skina,omogućena TV sekcija.
koristio sam na Kodiju eon slot za mobilni telefon tj PC i radilo odlicno, ne moze se videoteka koristiti niti gledati sadrzaj unazad, ali kanali ferceraju, tako da par podesavanja i slot za TV ne diras, samo dakle ti se racuna slot za PC sto je odlicnoGlavni slot(smart tv)za eon hr zauzet
Imam jos 2 prazna ali ne tv,eon racuna app na sticku isto kao i smart tv,znaci ne moze
Objasnio situaciju i na istom ovom forumu rekose mi da eon pvr u okviru kodija mogu da koristim
Ocito nesto tu ne stima
ja sam dosad eon gledao na web browseru(laptop)koristio sam na Kodiju eon slot za mobilni telefon tj PC i radilo odlicno, ne moze se videoteka koristiti niti gledati sadrzaj unazad, ali kanali ferceraju, tako da par podesavanja i slot za TV ne diras, samo dakle ti se racuna slot za PC sto je odlicno
Cela je prica sto nije sbb vec hrvati@deanod
Auu brale...
Nemoj da se ljutiš ali mozak uvek makar malo da se koristi.
Kodi addon podešavanje te ne pita "na šta si me instalirano? / na čemu radim?" nego te pita "koji tip Eon aplikacije GLUMIM?" / "na koji tip slota da zajašim?".
Dakle tu treba da biraš "Web", browser, Chrome šta god piše tačno. Da bi zauzeo Web, ne-smart slot. Jer takav jedino imaš slobodan.
To što ti hoćeš ne-smart slot da iskoristiš na Kodi addon ne znači da 100% korisnika tog addon hoće uvek istu stvar da radi... ima nekome kome će imati smisla i ko će hteti smart slot da potroši na Kodi addon i zato addon nudi lepo izbor.
2 od 3 i opcije su "smart" a 1 je ne-smart.
Izaberi ispravnu opciju i trebalo bi nakon toga da ti proradi sve kako treba.
Ako si u addon izabrao pravog provajdera 😂
Kad si laik,nije lako citati sa stopostotnim razumevanjemProveri da li imaš slobodnih "slotova" na nalogu 😁😁
A I koji tip uređaja biraš da koristi.
Dali je to ta sekcija?I, ima li kanala u TV sekciji Kodi? 😂
RadiKoji je add on za EON?Sad ste i mene bacili u dilemu je l može ili ne može preko Kodija pa da vidim😆
Ma daTo je sekcija.Da li si izašao pa opet ušao u kodi?
Radi
forum.benchmark.rs
Dragi korisnici,
Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da United Grupa i kompanija SBB 5. septembra lansiraju TV platformu najnovije generacije - EON, koja ce zameniti sadasnji D3GO, na svim ekranima - tabletu, smart telefonu, računaru i sa najvećim brojem unapređenih funkcionalnosti do sada. Uz to, velika novina je da će EON od samog starta biti dostupan i na smart televizorima, a tokom sledeće godine pojaviće se i EON digitalni prijemnik putem kojeg će sve nove i intuitivne funkcije, osim na Smart televizoru, biti moguće i na svim ostalim uređajima.
Prelazak na EON je veoma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari