Ozovi ih i reci im da si slucajno greskom obrisao i neka ti resetuju to jest oslobode d mozes opet da aktiviras...Moze mala pomoć . Menjao sam verziju eon smart TV aplikacije i sada sam ispucao "brisanje uredjaja jednom mesečno" iako sam zapravo sve vreme na istom uredjaju. Može li to kako da se sredi da ne čekam kraj meseca ?
Probao sam sa instalacijom koju si okačio na predhodnoj strani, to napisah u poruci, ali mi ne radi. A nažalost apk koja m mi sad radi na mom boxu sam negde zagubio😂Eto i ovde se pominje 2018 ( neki su culi da je sve bilo lose 😂🤣😂) a neke stvari jos uvek rade 😁😉
@tassotti hoces pomazes a ne cuvas instalacije a pretraga samo jedna strana unazad ccccc🤣😂🤣
Kada se ulogujem na eon tv onda mi kaže da je registrovan maksimalan broj uređaja tako je to onda razlog što user/pass "ne radi". Ja sam proveravao na sbb portalu, tamo pod eon stoji 1/3, ali je izgleda ovo na eon.tv tačnije. Tako da ove app što su članovi kačili su verovatno ok, ali ovde je problem u broju uređaja. Mora drugar nabaviti novi nalog😀hvala na pomoći svakakoPa pokupi sa tvog boxa apk koji imaš instaliran na njemu i pošalji apk drugaru
A za "ne radi" : da li ste probali sa username/password da se logujete na kompu na https://eon.tv/login ? Dakle, ne na MojSBB portal nego baš na Eon web player sajt?
I da li ste probali da promenite password/lozinku tako da nova sadrži sve to što sad traži (veliko slovo, broj, bla bla)?
U prošlosti je bilo slučajeva da Eon apps ne prihvataju ispravnu staru lozinku a posle promene proradi odmah.
Ja ovu konstataciju kasno shvatih, kad sam već podelio dva naloga sa mog total TV-a. Pa blokiramo jedan drugogAli ako je 1/3, onda je to bivši Total tv, sadašnji Eon sat, i svakako samo jedan uređaj može istovremeno da se koristi
piše na sajtu EON-a/SBB-a. 3 istovremeno od 5 max, koliko se sećamNa koliko se može uređaja istovremeno koristiti Eon aplikacija, na Eon paketima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari