Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Moraces da se strpis jos dva dana srecom ovaj mesec ima 30 dana 😁😉 ili zvanje sbb podrske

Poslednja izmena:
Meni najbrže reši Twitter podrška. Pustiš im poruku i Božidar ti otključa slot.

Evo ovako da javim.
Uspeo sam.

Nord VPN i starija verzija aplikacije eon tv. Imate na aptoidu sve verzije. 3.7 je moja .
VPN stavite na hrvatska, crna gora, makedonija...

Ako stavite na Srbiju neće raditi, kao i bilo koju drugu zemlju u kojoj SBB nema.

Eto.

Hvala svim forumasima na pomoći .

Moze mala pomoć . Menjao sam verziju eon smart TV aplikacije i sada sam ispucao "brisanje uredjaja jednom mesečno" iako sam zapravo sve vreme na istom uredjaju. Može li to kako da se sredi da ne čekam kraj meseca ?
Ozovi ih i reci im da si slucajno greskom obrisao i neka ti resetuju to jest oslobode d mozes opet da aktiviras...

Drustvo jedno pitanje u vezi eon aplikacije. Vec je odavno koristim kod mene na boxu, pise verzija 2.0.7, na mts internetu i radi sve kako treba. Drugar uzeo android box i doneo da mu namestim da gleda eon. Posto nisam imao instalacionu verziju eon-a koja radi kod mene, probah par vezrija izmedju ostalog i sa ove teme, clan je okacio na predhodnoj strani. Instalacija prodje ok ali user i pass ne prolaze. Pomislih da user i pass nisu ok, ali se sa njima ulogovah na sbb portal na racunaru, sto znaci da su user i pass dobri. Kada odem u deo za eon, pod aktivirani uredjaji stoji 1/3 sto znaci da ima mesta za jos uredjaja. Pomislih da je probelm u mts internetu kod mene(mada kod mene eon radi na mts najnormalnije) i prebacih net na boxu da ide preko yettela na telefonu, ali opet isto, ne prepoznaje usr i pass. Sta bi mogao biti problem ? Mozda ipak verzija eona? Da li ima neko ovu 2.0.7 modovanu koja radi kod mene na boxu, ne pronalazim je na netu ?

Probaj ovu 3.7. instaliras aptoide. I pod earlier versions imaš svaku verziju eon aplikacije.

@uros86 Čovek priča o korišćenju Eon app za mobilne telefone na Android boxu ili TV-u, a nemodifikovani apk fajlovi sa Aptoide ne mogu da se koriste na boxevima jer je SjBB uveo "proveru kompatibilnosti" da spreči to, još beše 2018. godine sa verzijom 1.8.140.

Eto i ovde se pominje 2018 ( neki su culi da je sve bilo lose 😂🤣😂) a neke stvari jos uvek rade 😁😉
@tassotti hoces pomazes a ne cuvas instalacije a pretraga samo jedna strana unazad ccccc🤣😂🤣

Eto i ovde se pominje 2018 ( neki su culi da je sve bilo lose 😂🤣😂) a neke stvari jos uvek rade 😁😉
@tassotti hoces pomazes a ne cuvas instalacije a pretraga samo jedna strana unazad ccccc🤣😂🤣
Probao sam sa instalacijom koju si okačio na predhodnoj strani, to napisah u poruci, ali mi ne radi. A nažalost apk koja m mi sad radi na mom boxu sam negde zagubio😂

Pa pokupi sa tvog boxa apk koji imaš instaliran na njemu i pošalji apk drugaru :D
A za "ne radi" : da li ste probali sa username/password da se logujete na kompu na https://eon.tv/login ? Dakle, ne na MojSBB portal nego baš na Eon web player sajt?

I da li ste probali da promenite password/lozinku tako da nova sadrži sve to što sad traži (veliko slovo, broj, bla bla)?

U prošlosti je bilo slučajeva da Eon apps ne prihvataju ispravnu staru lozinku a posle promene proradi odmah.

Poslednja izmena:
Nemam instalacionu verziju. Jel moguće prebaciti već instaliranu apk?

Naravno da je moguće.
Ali pre svega toga testirajte vi šta će da se desi kad promenite lozinku za login.

Pa pokupi sa tvog boxa apk koji imaš instaliran na njemu i pošalji apk drugaru :D
A za "ne radi" : da li ste probali sa username/password da se logujete na kompu na https://eon.tv/login ? Dakle, ne na MojSBB portal nego baš na Eon web player sajt?

I da li ste probali da promenite password/lozinku tako da nova sadrži sve to što sad traži (veliko slovo, broj, bla bla)?

U prošlosti je bilo slučajeva da Eon apps ne prihvataju ispravnu staru lozinku a posle promene proradi odmah.
Kada se ulogujem na eon tv onda mi kaže da je registrovan maksimalan broj uređaja tako je to onda razlog što user/pass "ne radi". Ja sam proveravao na sbb portalu, tamo pod eon stoji 1/3, ali je izgleda ovo na eon.tv tačnije. Tako da ove app što su članovi kačili su verovatno ok, ali ovde je problem u broju uređaja. Mora drugar nabaviti novi nalog😀hvala na pomoći svakako

Jeste, tu pokazuje pod eon 1/3 i pokazuje taj jedan uredjaj koji je aktiviran, kao i vreme njegove poslednje aktivnosti. Ali kada se ode na eon.tv(ono što si mi predložio) tu za isti taj user, ispiše da je registrovan maksimalan broj uređaja.

Nešto tu brljavi, ako je stvarno isti nalog /isti ugovor :D
Zovite podršku i objasnite problem i tražite da to reše

Ali ako je 1/3, onda je to bivši Total tv, sadašnji Eon sat, i svakako samo jedan uređaj može istovremeno da se koristi

Ma da, znam, tu je verovatno problem koji si ti pojasnio, nema dovoljno brojki, tačaka i slova
Nego sam hteo da kažem da se sa tim nalogom neće nagledati

Imam pitanje ako moze neko da odgovri. Imam SBB pretplatu i dva boksa od kojih jedan ne koritim. Da li bih mogao da ga odnesem u Kanadu i uz VPN koristim ili je to nemoguce.

Hvala unapred

Ja sam nosio Eon box u Grčku, radili su neki kanali ali se nisam zezao sa VPN-om nije mi trebalo.
Ustvari sam box nosio jer mi je na njemu Kodi pa sam čisto probe radi pustio eon da vidim da li radi. Uz neki dobar VPN pretpostavljam da bi radili svi kanali. VPN inače ne koristim pa ne znam koji je za preporuku...

Molim za informaciju ako moze - gde mogu naci modifikovane verzije app Eona da se zaobidje provera na njihovim boksovima? Probao sam da guglam ali je sve bilo uzaludno...

Ako dobro razumem sta tebi znaci "zaobidje provera" i ako se radi o apk koju mozes da instaliras pored original kojoj je istekao nalog i normalno aktiviras pomocu OTT coda , za druga zaobilazenja ne znam
Poruka u temi "EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]" https://forum.benchmark.rs/threads/...ciju-postoji-posebna-tema.447559/post-7046139
Nije bas "naziv" za googlanje 😂🤣😂🤣😉

Ali ako je 1/3, onda je to bivši Total tv, sadašnji Eon sat, i svakako samo jedan uređaj može istovremeno da se koristi
Ja ovu konstataciju kasno shvatih, kad sam već podelio dva naloga sa mog total TV-a. Pa blokiramo jedan drugog :) (interesantno da dve aplikacije rade skoro uvek bez većih problema).
Na koliko se može uređaja istovremeno koristiti Eon aplikacija, na Eon paketima. Neračunam smart TV i sa Eon boxa, samo telefon i tablet. Da ne napravim problem i onima od kojih uzimam nalog.

Tako je.
A ako je van mreže, onda kako kod EON sat, samo jedan od tri

Nazad
Vrh Dno