Ispravljenoimam eon na mi box s, već smo pisali da je aplikacija imala problem da nema slike dok se ne restartuju aplikacija ili box...vidim da je bio neki update krajem avgusta, jel to ispravljeno u toj verziji?
inače na ovoj starijoj verziji secka slika na pojedinim kanalima...to ranije nisam primećivao...
Slika secka zbog neta sbb-a, tako je bilo i kod mene narocito predvece kad svi ukljuce televizore. Zato sam im i otkazao. Sad koristim eon ali ott na drugim mrezama i nikakvih problema nemam.inače na ovoj starijoj verziji secka slika na pojedinim kanalima...to ranije nisam primećivao...
Navedeni kanali su nedavno na SmartTV prebačeni sa AVC (h264) na HEVC(h265) kodek. Verovatno se taj TV model pati sa dekodiranjem HEVC-a?To su kanali od 2 do 8, HBO 1, Cinestar Action
Na osnovu čega si došao do tog zaključka da je prelazak sa 7000 kbps AVC na 3500 - 4000 kbps HEVC = "prelazak na bolji kvalitet"?СББ у овом случају прелази на бољи квалитет, а
niko nije zeleo da mi kaze da su oni izvrsili promenu u aplikaciji
Testiracu druge operatere i cija aplikacija bude radila odoh tamo.
Mozda neki ne cekaju da Rts i N1 pocnu da emituju u 4K. Mozda neko gleda Eurosport u 4K, ili 4K filmove. Sto se mene tice sve kanale, osim sportskih, mogu da emituju i u sd, ili da ne emituju uopste. Televizoru ne verujem ni kada kazu da ce sutra padati kisa.Moj tv je Samsung i nije 4k a ne vidim razlog i zasto bi to bio. Razmislite kada je uveden 4k a koliko kod nas kanala to podrzava a sa ovim tempom uvodjenja kada ce to i biti i koja je svrha takvog televizora
Na kraju i uzeh Fire stick 4K Max za 33e. Drugar dolazi iz Njemacku za par dana pa ce da ponese.I na fire sticku radi odlicno.
nemoj obican mi stick... meni je bas lose radio Eon... Toliko je lagovalo, ma frustrirajuce...Meni već dugo radi odlično na MiBox S. Možeš i običan Mi stick ako nemaš veće prohteve i dovoljan ti je HD. Ni na njemu nije bilo problema.
Ne znam kolike su cene i šta ti se isplati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari