Sad je sve jasno.Zato što NetTV Plus Eon streamovi imaju duplo manji bitrate u poređenju sa ovima za nas u Srbiji, Bosni... ostatku ex-YU gde posluju. Tj imali su ga sigurno prošle godine u martu a kakva je sad situacija nisam u toku & nemam uvid.
E vidis, skroz sam zaboravio na IPTV, pogledacu malo i to, kao alternativu.Ako već hoćeš Xiaomi mi box s ili još bolje NVS najbolja opcija ti je TiviMate + neka IPTV lista.
Snimi IPTV temu ovde na forumu![]()
Mislim na gledanje EON SmartTV app sa nalogom "u mrezi".E sad ako kažeš da si ranije gledao na 'u mreži' a misliš na gledanje LIVE programa na Eon boxu, D3 risiverima, CAM modulu (= kad gledaš DVB-C mux a ne HLS stream) a ne na Eon aplikaciji na drugim uređajima onda treba da te informišemo da je i taj bolji interlaced stream (= ono što gledaš na Eon boxu kad premotavaš u nazad i stalno kad koristiš SmartTV aplikaciju na drugim uređajima) ipak malo lošiji nego DVB-C mux verzija istog kanala.
Ima li jos ko problema sa EON i VPN? Doskora sve radilo, sad pokrenem NORD i povezem se na Srbiju, udjem u EON i nece da se poveze, pise problem sa mrezom i mogu samo OK da klikcem. Svaki put isto. Bez VPN udje normalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari