Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Planiram odmor u Grčkoj. Ako ponesem Mi box S hoće li raditi EON tamo ili mora da bude naš internet?

Mora nas internet.

To i razumem, ali u Srbiji kad si pa mora određen internet, ne može mts, ne može ovaj, ne može onaj, mora njihov, te mreža, te van mreže... Bolesno, nemam reči.

To i razumem, ali u Srbiji kad si pa mora određen internet, ne može mts, ne može ovaj, ne može onaj, mora njihov, te mreža, te van mreže... Bolesno, nemam reči.
Mora placeni vpn da bi radili svi kanali ili vpn ako imas nekoga sa sbb ruterom i javnu ip.
Pozdrav

Ima li nade za mene na internetu Crnogorskog Telekoma da gledam kanale na EONu ? Imam srpski nalog, a sad sam na odmoru i pise mi da izabrani kanal nije dostupan na mrezi na kojoj sam povezan, i tako za svaki kanal.

Jedino uz VPN

Ja sam koristio EON u Crnoj Gori prošlog meseca, doduše reč je o mobilnom netu crnogorskog Telekoma, radili su svi kanali osim RTS1 i RTS2.

Ja sam trenutno u Petrovcu. U apartmanu je bas dobar net i kablovska. Mislim da je neka mtel kablovska i net jer speed test poakzuje mtel crna gora. Na Miboxu radi Eon Android tv app odlicno osim sto ne rade Rts kanali. Svi ostali koje sam probao rade bez problema.

Vidim ubacili 4k kanale i preko TV aplikacije ,konkretno Samsung TV .Dobra stvar ,bez obzira što imaju samo 2 kanala .
A što se tiče ovog oko HBO go interesuje me imamol pravo za raskid ,ako bi došlo stvarno do toga i na eonu !? To je bio glavni razlog za produženje ,dobio sam premijum paket po ceni fulla ..

Samo već 2 godine :D Sinoć tenis kad sam gledao zvuk je žurio oko 300ms.

A što se tiče ovog oko HBO go interesuje me imamol pravo za raskid ,ako bi došlo stvarno do toga i na eonu !? To je bio glavni razlog za produženje ,dobio sam premijum paket po ceni fulla ..
Чега око HBO GO?

Izbacili su HBO Premium iz Total Premium paketa. I dalje se taj paket može dokupiti, samo što više nije besplatan u Total Premium paketu.

Aha .Pretpostavljam onda da oni koji su pod ugovorom , imaju i dalje HBO ,sve dok im ne istekne ugovor ?!

Тема је ЕОН а не тотал, зато сам се изненадио.

Nisam odavno palio eon atv na boxu, vidim da su sada i tu dodali sk4k i eurosport 4k.

написао је ЕОН за андроид ТВ, дакле апликација, а у њу јесте почетком августа убачен СК 4К.

Tako je, ATV aplikacija na android boxu, znam da je na eon boxu bilo, kao i kroz DVB-C.

BUMP: Molio bih da mi se privatnom porukom javi neko ko trenutno koristi EON van mreže na box-u, ili planira da ga uzme. Hvala.

Sreća pa na SK samo MotoGP gledam. Pa se i ne primeti taj out of sync..
isto... bukvalno na TV-u gledam samo MotoGP na SK kanalima. i do letnje pauze su mi radili SK1,2,3 kanali na EON-u inostranstvu, nalog domaci.
Na Smart TV app je radio ok, kasnjenje od 500ms nisamo primecivao. :D Na tabletu je radio lose, ali to vec znamo zbog cega.. tako da sam samo gledao na TV-u.

Nazalost, u avgustu su ih zablokirali, i uzeo sam na 30 dana NetTV plus, ulogovao se preko EON APP, samo promenio nalog, i sokirao se, koliko se razlikuje kvalitet slike u odnosu na EON, domaci, nalog... :oops: :mad: Slika razmazana, mutna, nije cista, jasna kao sto je bila ranije.. Pokusavao sam sva podesavanjao na TV-u i app, nista ne pomaze...

Da li je neko imao slicnih problema, zasto se toliko drasticno razlikuje signal preko Net-TV plusa i EON-a?

Istice mi sledece nedelje probni period, ne znam vise sta da radim.. izgleda da cu morati opet da se bakcem oko VPN-a..

Zato što NetTV Plus Eon streamovi imaju duplo manji bitrate u poređenju sa ovima za nas u Srbiji, Bosni... ostatku ex-YU gde posluju. Tj imali su ga sigurno prošle godine u martu a kakva je sad situacija nisam u toku & nemam uvid.

isto... bukvalno na TV-u gledam samo MotoGP na SK kanalima.
A kad nakon Q2/Trke na red dođu intervjui skapiraš koliko je ogroman Out-of-sync. Blagi užas. Mislim i kod F1 se ne primeti isto logično. Zanima me koliko će se primetiti na Premijer Ligi. Tamo do negde Četvrtfinala će otići Out-of-sync na 950ms... :D

Nazad
Vrh Dno