Mora placeni vpn da bi radili svi kanali ili vpn ako imas nekoga sa sbb ruterom i javnu ip.To i razumem, ali u Srbiji kad si pa mora određen internet, ne može mts, ne može ovaj, ne može onaj, mora njihov, te mreža, te van mreže... Bolesno, nemam reči.
E jeste, ja sam samo RTS kanale i probao i video da ne rade, ostalo, pa cak i UG kanali rade, hvala na pomoci.Ja sam koristio EON u Crnoj Gori prošlog meseca, doduše reč je o mobilnom netu crnogorskog Telekoma, radili su svi kanali osim RTS1 i RTS2.
Чега око HBO GO?A što se tiče ovog oko HBO go interesuje me imamol pravo za raskid ,ako bi došlo stvarno do toga i na eonu !? To je bio glavni razlog za produženje ,dobio sam premijum paket po ceni fulla ..
Samo već 2 godineSinoć tenis kad sam gledao zvuk je žurio oko 300ms.
Sreća pa na SK samo MotoGP gledam. Pa se i ne primeti taj out of sync.. Srediće oni to kad izađe EON v8.0...Na dvojci je duže, na SK1 nije toliko davno počelo, do skoro je bilo okej. Ne znam šta je problem da to isprave.
Nekoliko komentara iza ,neko pomenu da izbacuju HBO premijum iz total TV ..Чега око HBO GO?
Kasni li malo slika na SK1 i kod vas, tj. ton ide malo ranije?
Sreća pa na SK samo MotoGP gledam. Pa se i ne primeti taj out of sync.. Srediće oni to kad izađe EON v8.0...
Kako Shaman ima precizna čula vida i sluha nema šta. Gde izračuna tih 500ms?Napreduje SK 1 ... Sa nekih 300ms sad je na oko 500ms zvuk ispred slike![]()
Od početka avgusta su u ponudi za OTT korisnike, a za one u SBB mreži SK 4K već nekoliko godina unazad dok je Eurosport 4K pušten za njih u julu ove godine.Nisam odavno palio eon atv na boxu, vidim da su sada i tu dodali sk4k i eurosport 4k.
isto... bukvalno na TV-u gledam samo MotoGP na SK kanalima. i do letnje pauze su mi radili SK1,2,3 kanali na EON-u inostranstvu, nalog domaci.Sreća pa na SK samo MotoGP gledam. Pa se i ne primeti taj out of sync..
A kad nakon Q2/Trke na red dođu intervjui skapiraš koliko je ogroman Out-of-sync. Blagi užas. Mislim i kod F1 se ne primeti isto logično. Zanima me koliko će se primetiti na Premijer Ligi. Tamo do negde Četvrtfinala će otići Out-of-sync na 950ms...isto... bukvalno na TV-u gledam samo MotoGP na SK kanalima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari