Uzeo sam mibox i odličan je.Nisam neki padobranac, samo čitač foruma a treba mi pomoć.. Hteo bih u dečijoj sobi da instaliram EON zbog premotavanja crtaća, pa bih uzeo neki box.. Šta mi preporučujete od boxova koji bi to podržali (nije problem cena) i gde da nađem eon aplikaciju za android tv..
Hvala unapred![]()
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Hvala! Vidim na kp da ima prodavaca koji uz malu doplatu i instaliraju eon na uređaj, to bi bilo najlakše rešenje..Uzeo sam mibox i odličan je.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Kalva crna doplata.Kad se odlucis za uredjaj vikni ovde bilo ko ce ti izaci u susret.U slucaju mi boxa ili nekog drugog AndroidTV uredjaja Eon Smart TV se instalira sa stora i unese se kod na portal.Hvala! Vidim na kp da ima prodavaca koji uz malu doplatu i instaliraju eon na uređaj, to bi bilo najlakše rešenje..
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ne znam da li je bolji, ali mibox jednostavan za korišćene, nema seckanja, kvalitetna slika. Bio mi je prikacen na isti tv gde i eon box i nema razlike, osim jednog klika više da bi se došlo do eon aplikacije, ali verujem da neko zna kako da se po difoltu diže odmah na eonZar nije bolje uzeti amazonov fire stick nego bilo koji box? Tu sve radi kako trbeba a i sam uredjaj mi deluje dosta pouzdanije? Gresim?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa da, sad videh na sbb aplikaciji koja je fora sa kodom..Kalva crna doplata.Kad se odlucis za uredjaj vikni ovde bilo ko ce ti izaci u susret.U slucaju mi boxa ili nekog drugog AndroidTV uredjaja Eon Smart TV se instalira sa stora i unese se kod na portal.
Za neki cajna box se skine modovani apk.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Koliko vidim, nisam do sada to koristio, imam..A da li imaš slobodnu Eon TV aplikaciju u tvom paketu koji plaćaš?
Ako si dobro procitao moj post nisam rekao da je bolji nego sam postavio pitanje da li je? Procitao sam xy postova na temu problema sa box uredjajim a nisam bas video da se ljudi zale na kvalitet i pouzdanost fire stick-a. Mozda se manje koristi pa je to razlog sto nema toliko"prijavljenih" problema. Ja sam skoro kupio fire stick i to jednostavno radi bez stucanja i bez bilo kakvog problema. Treba da kupim jos jedan uredja pa me intersuje gde je prednost box-a u odnosu na fire stick?@kruninjo: Aha, znači Fire TV stick je uređaj bez mane, pride to što je u "stick" formi je još i plus na temu pregrevanja / (ne)efikasnosti hlađenja??
I "bolje" je uzeti njega koji koristi Android varijantu koja nije zvanično podržana (samim tim "sutra" može da prestane da radi Eon app na njemu) nego kupiti nešto tipa Mi Box koji makar koristi AndroidTV OS kao 2 tj 3 zvanično podržana uređaja (Shield i 2 modela Eon box)?
A objektivno stanje je da je stick forma sinonim za "CPU throttle" i da Fire TV stick je bolja opcija samo ako se uporedi da random kinezom u istom cenovnom rangu.
Uzmi google chromecast i sljakace ti sveTek sad guglam. Ovaj tel nema hdmi izlaz.
Sent from my iPad using Tapatalk
... Cisto me intersuje zasto ljudi generalno vise kupuju box uredjaje u odnosu na fire stick? Iskreno,ne vidim prednost box uredjaja u odnosu na fire stick pa me gerealno intersuje prednos i zasto su popularniji.
U sred gledanja, Eon box prikaže poruku Android system update i kreće da ažurira sistem bez ikakvog pitanja. Ovako nešto prvi put vidim u životu, da uređaj ne pita da li može da se ažurira već kreće sam od sebe. Korisničko iskustvo - 0 bodova za SBB.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari