ivanristic89
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.04.2019
- Poena
- 55
Ja imam EON nalog i juce sam dodao jedan uredjaj i kada sam pokusao drugi pisalo maksimalan broj uredjaja, a imam pravo na 3, zvao podrsku i resili za 5 minuta , dodao sam 3 uredjaja
pričam o aplikaciji koja se instalira na box ili smart tv koju imamo po 1 po ugovoru pored boxaJa imam EON nalog i juce sam dodao jedan uredjaj i kada sam pokusao drugi pisalo maksimalan broj uredjaja, a imam pravo na 3, zvao podrsku i resili za 5 minuta , dodao sam 3 uredjaja
Da li mozda zna neko da li ce mi eon box raditi na drugoj lokaciji? Naime placam na dve lokacije sbb, na jednoj mi treba samo zbog neta i ne koristim tv, a placam premium. Na drugoj imam osnovnu pretplatu pa sam zbog kanala mislio da prebacim ovaj premium. Ima neko neka iskustva?
I meni je to totalno nelogično. Kolega kaze da na drugom tv-u radi ok. Van svake pameti. Probali danas zajdno, izbaci ekran za aktivaciju, ali nismo nista mogli jer nije ugovor imao kod sebe.Svašta. Kako može bilo šta što se kači na HDMI da ne šljaka na nekom modelu
Upravo kupio xiaomi mi box s. Instalirao eon sa google play-a. Inace imam jos trial 15 dana. Aktivirao na moj sbb nalog preko koda za android tv. Ali kad god kliknem na neki kanal pise mi "Niste pretplaceni na ovu uslugu". Da nisam pogresnu verziju eona instalirao? Sve uredno pise da je android tv aktiviran, ranije gledao preko browsera.
Edit: Proradilo. Izvrsio updejt boxa i posle restarta radi
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Nisam pokusao da li je to moguce. Jedino preko hdmi cec palim gasim box daljinskim od tv-a.I ja imam Mi box S. Da li si probao,
da podesiš,da se EON aplikacija startuje pritiskom na neki od tastera na daljinskom? Da li je to uopšte, moguće? Hvala.
Da vidim da li sam dobro razumeo.Da li mozda zna neko da li ce mi eon box raditi na drugoj lokaciji? Naime placam na dve lokacije sbb, na jednoj mi treba samo zbog neta i ne koristim tv, a placam premium. Na drugoj imam osnovnu pretplatu pa sam zbog kanala mislio da prebacim ovaj premium. Ima neko neka iskustva?
Ono što će ti sigurno raditi to što pretpostavljam da hoćeš je cam modul, mada bi trebalo i ovo što pitaš isto da radi.Da li mozda zna neko da li ce mi eon box raditi na drugoj lokaciji? Naime placam na dve lokacije sbb, na jednoj mi treba samo zbog neta i ne koristim tv, a placam premium. Na drugoj imam osnovnu pretplatu pa sam zbog kanala mislio da prebacim ovaj premium. Ima neko neka iskustva?
Mom drugu iako mu je istekao 15 dana trial i dalje gleda eon evo vec 24 dan.Sad provalih da meni nije isključen EON, iako mi je stigao odgovor da se usluga prekida 28.2. i da samo treba da izmirim račune do tog dana, kako još nije stigao februarski račun, još ga nisam izmirio, jel oni čekaju da platim pa da isključe ili su nešto zaboravili?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
A programi za strimovanje filmova? Podrzava instaliranje .apk aplikacija preko usb?Kodi radi odlično na eon boxu, instalirao sam na par komada.
A programi za strimovanje filmova? Podrzava instaliranje .apk aplikacija preko usb?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Meni ugasili, i nema vise 15 dana probavanja.Mom drugu iako mu je istekao 15 dana trial i dalje gleda eon evo vec 24 dan.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Meni ugasili, i nema vise 15 dana probavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari