Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Ja imam EON nalog i juce sam dodao jedan uredjaj i kada sam pokusao drugi pisalo maksimalan broj uredjaja, a imam pravo na 3, zvao podrsku i resili za 5 minuta , dodao sam 3 uredjaja

Ja imam EON nalog i juce sam dodao jedan uredjaj i kada sam pokusao drugi pisalo maksimalan broj uredjaja, a imam pravo na 3, zvao podrsku i resili za 5 minuta , dodao sam 3 uredjaja
pričam o aplikaciji koja se instalira na box ili smart tv koju imamo po 1 po ugovoru pored boxa

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ma jasno mi je, nego sam hteo da podelim da sam imao slican problem sto se tice dodavanja uredjaja. Doduse ne na toj aplikaciji.

Da li mozda zna neko da li ce mi eon box raditi na drugoj lokaciji? Naime placam na dve lokacije sbb, na jednoj mi treba samo zbog neta i ne koristim tv, a placam premium. Na drugoj imam osnovnu pretplatu pa sam zbog kanala mislio da prebacim ovaj premium. Ima neko neka iskustva?

Sta podrazumeva "osnovna pretplata" na drugoj lokaciji? Ako imas sbb internet i na toj drugoj lokaciji radice eon box. Tehnicki moze i bez internet-a, ali onda ne rade sve funkcije box-a, i ne moze da se azurira softver. Tacnije, nisam probao bez interneta eon box dal moze da startuje aplikaciju, pretpostavljam da moze samo za gledanje tv kanala uzivo. Ali ne moze azuriranje softvera, i onda bas i nema smisla da ga koristis u toj varijanti.

Poslednja izmena:
EON boxu je internet potreban samo za napredni EPG i VOD, a ažuriranje softvera je nebitno

Upravo kupio xiaomi mi box s. Instalirao eon sa google play-a. Inace imam jos trial 15 dana. Aktivirao na moj sbb nalog preko koda za android tv. Ali kad god kliknem na neki kanal pise mi "Niste pretplaceni na ovu uslugu". Da nisam pogresnu verziju eona instalirao? Sve uredno pise da je android tv aktiviran, ranije gledao preko browsera.

Edit: Proradilo. Izvrsio updejt boxa i posle restarta radi

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kolega je uzeo Eon box, nakacio na Teslin tv, ne sljaka. Iz korisnicke službe rekli da ne može da radi eon box na Tesla smart TV-u? Ko je lud? Rekli su mu da ima neki eon box ali nije klasican smart. Da li je neko imao slicno iskustvo?

Sent from my 3310 using Tapatalk

Svašta. Kako može bilo šta što se kači na HDMI da ne šljaka na nekom modelu

Kod tašte probali dva D3 uređaja i nema slike preko HDMI na starijem Samsung TVu, na kraju povezali preko video chincheva.

Svašta. Kako može bilo šta što se kači na HDMI da ne šljaka na nekom modelu
I meni je to totalno nelogično. Kolega kaze da na drugom tv-u radi ok. Van svake pameti. Probali danas zajdno, izbaci ekran za aktivaciju, ali nismo nista mogli jer nije ugovor imao kod sebe.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Upravo kupio xiaomi mi box s. Instalirao eon sa google play-a. Inace imam jos trial 15 dana. Aktivirao na moj sbb nalog preko koda za android tv. Ali kad god kliknem na neki kanal pise mi "Niste pretplaceni na ovu uslugu". Da nisam pogresnu verziju eona instalirao? Sve uredno pise da je android tv aktiviran, ranije gledao preko browsera.

Edit: Proradilo. Izvrsio updejt boxa i posle restarta radi

I ja imam Mi box S. Da li si probao,
da podesiš,da se EON aplikacija startuje pritiskom na neki od tastera na daljinskom? Da li je to uopšte, moguće? Hvala.

I ja imam Mi box S. Da li si probao,
da podesiš,da se EON aplikacija startuje pritiskom na neki od tastera na daljinskom? Da li je to uopšte, moguće? Hvala.
Nisam pokusao da li je to moguce. Jedino preko hdmi cec palim gasim box daljinskim od tv-a.

Da li mozda zna neko da li ce mi eon box raditi na drugoj lokaciji? Naime placam na dve lokacije sbb, na jednoj mi treba samo zbog neta i ne koristim tv, a placam premium. Na drugoj imam osnovnu pretplatu pa sam zbog kanala mislio da prebacim ovaj premium. Ima neko neka iskustva?
Da vidim da li sam dobro razumeo.
Imas 2 lokacije, na jednoj samo kablovsku, na drugoj eon premium i tu koristis samo net.
Tvoje pitanje je da li mozes da odneses eon box na drugo mesto - tamo gde imas osnovnu ponudu i ubacis coax a da nemas net. Tj.da li ce eon ucitati premium ili osnovnu ponudu?

Eon box će ucitati onu ponudu koju si vezao za njega, dakle u ovom slučaju premium. Jer ne pusta se kroz kablo od sbb-a paket nego ga nesto ucitava kod tebe kuci. Tako bi trebalo da izgleda logicki.

Hoces da probas pa da javis rezultat :)?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ono što će ti sigurno raditi to što pretpostavljam da hoćeš je cam modul, mada bi trebalo i ovo što pitaš isto da radi.
Traži da ti na mestu gde imaš premium donesu cam modul, kada donesu samo ga odnesi i utakni u tv na drugoj lokaciji! Tv na drugoj lokaciji mora da ima utaknut njihov coax kabal u tv i radiće

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Sad provalih da meni nije isključen EON, iako mi je stigao odgovor da se usluga prekida 28.2. i da samo treba da izmirim račune do tog dana, kako još nije stigao februarski račun, još ga nisam izmirio, jel oni čekaju da platim pa da isključe ili su nešto zaboravili?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Sad provalih da meni nije isključen EON, iako mi je stigao odgovor da se usluga prekida 28.2. i da samo treba da izmirim račune do tog dana, kako još nije stigao februarski račun, još ga nisam izmirio, jel oni čekaju da platim pa da isključe ili su nešto zaboravili?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Mom drugu iako mu je istekao 15 dana trial i dalje gleda eon evo vec 24 dan.

Ne, uzmi ti lepo sve opet objasni kako i šta da se gleda sa globatela za početak.

Šta vi pišete sve na javnom mestu. :lupko:

A znate da ima ljudi koji rade u sbb-u na forumu.

Jedno pitanje.... Planiram da uzmem eon box i porodicni paket. Sve bez ugovora. Da li na eon box mogu da instaliram programe tipa kodi i beeTV kao i neki program za iptv liste ili za sve ovo moram sa kupim nekindrugi box tipa x96 max?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jel ima neko da preporuči neki pristupačan gamepad za eon box? Mogu li dva gamepada da se nakače istovremeno preko bluetooth-a?

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

A programi za strimovanje filmova? Podrzava instaliranje .apk aplikacija preko usb?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Podržava instalaciju apk fajlova sa usb-a.
Ono što sam ja lično probao je Kodi i HBO Go i oni rade odlično, za ostalo ne znam ali ne vidim razlog da ne rade neki drugi programi za strimovanje.

I meni ugasili mada i onako nema sta da se gleda sad kad je sav sport odlozen a N1 imam na Kodi.

Meni ugasili, i nema vise 15 dana probavanja.

Meni i dalje vec celu godinu stoji full trial aktivan na dva pc i jednom tv.Nisu ga ugasili i stoje informacije sve basic i racuni na nula,plus nema potpisanih ugovora ikakvih i sl ,pa nek radi dok radi[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li može da se aktivira smart app na Digitalni trio gold paketu i da li se doplaćuje?

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Ne može. Gold Extra i Gold Premium imaju pravo na 1 SmartTV app. Gold ne može sve i da hoćeš da doplatiš za to zadovoljstvo. Dakle, ako baš hoćeš taj Smart app moraš menjati paket.

Nazad
Vrh Dno