Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

A, na koju aplikaciju mislis? Onu TV verziju ili onu za gledanje iz browser-a? Ja imam takav daljinac i na EON boxu mi radi sve, prebacivanje kanala preko brojeva ili preko + -, smanjivanje i premotavanje.
 
Poslednja izmena:
Zna li neko kako postaviti engleski audio izvor umesto srpskog na EON-u?
Gledam na PC-u i telefonu i nigde ne vidim tu opciju?
Evo sad dok gledam Đokovića mnogo ne nervira ovaj naš komentator, a nigde opcije nema.
 
A, na koju aplikaciju mislis? Onu TV verziju ili onu za gledanje iz browser-a? Ja imam takav daljinac i na EON boxu mi radi sve, prebacivanje kanala preko brojeva ili preko + -, smanjivanje i premotavanje.
Tv verziju. Ali preko boxa iz kine.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
 
Na GT1 box-u sa TV verzijom EON-a mi je radilo prebacivanje kanala i sve sa tim daljincem sa slike, ali na primer iz nekog razloga sa originalnim daljincem od GT1 sam se malo mucio, nije automatski radilo prebacivanje kanala stiskanjem brojeva na daljincu, vec sam morao da stisnem tipku # da bi proradili i brojevi za prebacivanje. To me je bas nerviralo pa sam kupio taj drugi dajinac i olaksao sebi zivot.
Ali, me je na primer kod GT1 nervirala i ona trakica sa titlovima na N1, trzala je konstantno, pa sam prodao GT1. Posto imam SBB pretplatu imam i njihov coax kabel kod mene razvucen, kupio sam polovan EON box sa coaxom (falio mi je jos jedan TV u kuci), spojio taj polovan EON box i aktivirao ga kodom i sve radi kako treba.
 
Ok. Listao sam unazad. Treba da radi s905x3. Narucio sam sinoc sa sve mx3 daljincem. Preci cu sa SN na sbb uskoro. Kako vidim, bice tu neko hakovanje aplikacija itd. Samo me zanima da li je to trajno ili treba malo-malo da se radi?
Nije mi pala na pamet ideja sa polovnim eon boxom a vidim da ih ima za 4000-5000 ali opet uzimam bolji i brži uređaj. Valjda.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
 
@Stock: Izbor audio jezika imaš samo na (KAON) Eon boxu a i tamo važi samo kad gledaš live sadržaj (=ako gledaš DVB-C mux ili ti "kablovski signal") jer čim kreneš sa premotavanjem vraća te nazad na srpskog komentatora i nema menjanja.

Tako da uživaj u Banjcu i družini :d
 
Ovaj koji je sad prenosio meč Đokovića ne znam da li je Banjac ili neki drugi, ali je neverovatno antipatičan. Od boje glasa, pa do toga da očajno prevodi ono što kažu komentatori na engleskom. :(

EDIT: Nije Banjac prenosio
 
Poslednja izmena:
Ako prevodi napamet šanse su prilične da je gosn Smiljan Banjac glavom i bradom.
Mada koliko se sećam još par njih koji komentarišu tenis su isto deo "Banjac škole" što se tiče "prevođenja".

Ja sam par godina bre plaćao Eurosport Player kad krene neki GS turnir samo da ih ne slušam i da ne gledam biciklizam, alpinizam ili ženski tenis kad istovremeno idu 2+ zanimljiva muška meča.

Ove godine nisam platio Player i sad "uživam" u Banjcu...
 
Dragan Pešikan je komentator - očajan i iritantan.
 
Mrtva trka on ili Banjac... Odoh da tražim piratski stream sa bilo kojim jezikom :d
 
@shamanNS imaš PP
 
Ne znam koji komentator je na SK pre neki dan prenosio meč Trento - Virtus ali je mozak zaboleo koliko puta je ponovio Toto Foraj! Pa čoveče, nema potrebe da mu pored prezimena non-stop pominješ i to Toto, pričaj kao i za sve ostale igrače!
Sva sreća pa ne prenosi mečeve Brazila...
 
EON FULL paket. (Koristi se EON [emoji342] box.)

Nikako ne može da se poveća broj smartTV uređaja? Je l neko uspeo da aktivira (doda) više od jednog i kako?

Čak i da odem s Full-a na Premium, imaću i dalje samo 1 EON SmartTV app, zar ne?

(Iako jasno piše "0 od 2", prethodno ste potvrdili da 1 misteriozno odlazi na EON box.) #mart2019, ova tema
308dc0b64ac2044d71355eb0ee49b3b0.jpg


Sent from my brain to my fingers, interacting with my Android phone; not via Tapatalk.
 
Pa 1 je EON box, a 2 je valjda onaj kod koji mozes da iskoristis na TV-u, boxu ...
 
Uvek ide samo jedna smart app. Ako na koriscenje imate 2 eon boxa pisace vam da imate tri jer na boxevima radi eon smart aplikacija koja se ne nalazi u google play vec se azuzira direktnonsa sbb servera.Osnovna razlika izmedju aplikacije koja je instalirana na eon boxeve od one koja se moze preuzeti iz gogle play,web os i tizen prodavnice je u tome sto u njoj imate sadrzaj za odrasle. Dakle taj sadrzaj se moze pratiti samo iz eon aplikacije na eon boxu. Ako kojim slucajem kupite nekinpolovan eon box kome je istekla pretplata,na njega se moze instalirati eon aplikacija iz google play,registrovati preko sbb naloga,ali ona NECE imati sadrzaj za odrasle.
 
Ja sam kupio polovan EON box i aktivirao sam ga sa kodom, isto kao i redovan koji imam na drugom TV-u i sve radi, tako da nema potrebe instalirati onaj iz play store-a, ako se vec ima i EON box i EON pretplata ...
 
ako sbb eon aplikacija ne moze da ima sadrzaj "za odrasle", kako onda mts tv go koji se skine sa play store ima i kanale "za odrasle" (ako ste pretplaceni na te kanale)?

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока
 
Ja sam kupio polovan EON box i aktivirao sam ga sa kodom, isto kao i redovan koji imam na drugom TV-u i sve radi, tako da nema potrebe instalirati onaj iz play store-a, ako se vec ima i EON box i EON pretplata ...

To je novi momenat. Hvala na informaciji.
 
Radili su i "oni" kanali sad kad je bilo besplatno oko nove godine :eyebrows:
 
Ne mogu nikako da uglavim eon box da stoji normalno nemam mesta na stalaži. Uglavio sam ga između televizora i police i sada stoji uspravno. Fali li mu nešto?
 
Sta ce mu faliti.. samo pazi na kablobe pouadi da se ne pocupaju.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
 
Да ли се још неком дешава да му се блокира телевизор када се користи Еон бокс? Имам LG 49UM7100PLA купљен је пре три месеца и дешава се да се тв блокира кад се тв гледа преко бокса. То се дешава само кад укључим тв, тв се блокира буде црна слика не реагују дугмићи на даљинском, не може ни да се угаси на даљински, тек после пар секунди. Чак се и неке беле линије појаве на екрану. Прво сам помислио да је до тв, можда.
Већ неко време гледам преко Еон ТВ апликације и то се никад није десило. Пре две недеље сам био одсутан на два дана и кеви сам пребацио на бокс да може да гледа тв и опет је блокирао, две недеље је опет на тв апликацији и не дешава се.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
 
Kod mojih matoraca se to desilo, promenio sam samo ulaz HDMI 1 na HDMI 2 (recimo) i za sada nema problema.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
 
Кабал је онај који иде из бокс, тв ми је на зиду, мрзи ме да га скидам. ТВ апликација ради одлично и то преко Wifi-ja.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
 
Nazad
Vrh Dno