Salis se ili moze se hakovati MTS ruter?
Pozdrav
Salis se ili moze se hakovati MTS ruter?
Pozdrav
@Gileb мало зеза. Нема потребе за тим, баш је лепо имати мало женског друштва у теми.
Наташа он је хтео рећи да можеш легално узети Еон ван СББ мреже и гледати све канале на МТС интернету.
Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока
A kako si zaobišao onaj korak u kom EON traži da zoveš SBB i aktiviras pretplatu/box? Meni se to dešavalo (da moram da zovem korisnički) kad sam uradio Factory reset.Ja sam kupio polovan EON box i aktivirao sam ga sa kodom, isto kao i redovan koji imam na drugom TV-u i sve radi, tako da nema potrebe instalirati onaj iz play store-a, ako se vec ima i EON box i EON pretplata ...
Salekojot@ jasno mi je to ali bez SK kanala koji bi hteo burazer, mislila sam , ...ali to nije ovde za forum.
Hvala i pozdrav
A kako si zaobišao onaj korak u kom EON traži da zoveš SBB i aktiviras pretplatu/box? Meni se to dešavalo (da moram da zovem korisnički) kad sam uradio Factory reset.
Prosto nije hteo (eon box) da uđe u Android OS uopšte, samo mi izbacivao ekran da zovem korisnički....nisam fotkao na žalost, okrenuo sam ih i sredili su istog trena.
Sent from my brain to my fingers, interacting with my Android phone; not via Tapatalk.
https://sbb.rs/a75776/podrska/vesti-i-informacije/CineStar-TV-2-HD-i-HGTV-u-ponudi-SBB-a.html
"Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je od 3. februara u ponudi SBB-a novi filmski kanal CineStar TV 2 HD. CineStar TV 2 HD je kanal za sve generacije, namenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi. Uživaćete uz blokbastere, nagrađivane filmove, bezvremenske klasike, odabrane serije, ekskluzivne reportaže sa snimanja, dokumentarce, filmske vesti, kao i u još mnogo toga. Za sve one koji žele najbolje filmove na jednom mestu CineStar TV2 HD je pravi kanal za vas.
Takođe, u isto vreme, kanal Discovery postaje dostupan samo u HD rezoluciji tako da njegovi fanovi mogu da uživaju uz program u visokom kvalitetu slike. To nije sve, SBB ponuda svih Discovery kanala postaje bogatija za još jedan u HD rezoluciji - HGTV (Home and Garden TV). Naučite male trikove koji vam mogu olakšati svakodnevni život u kući ili stanu. HGTV je televizija koja će doslovno zameniti mnoštvo časopisa specijalizovanih za uređenje vašeg kutka za život. Budite uvek u trendu kad je u pitanju idealno rešenje za izgled vašeg doma i dvorišta.
Ova dva nova kanala ulaze u sastavni deo Start paketa na platformama EON, D3 i D3i, dok je na Total TV-u CineStar TV 2 HD dostupan već od Start paketa, a HGTV u Extra i Premium.
Od 3. februara sledeći kanali neće biti deo naše digitalne ponude: DTX, Discovery Science, Discovery Showcase, Food Network i FLN"
Drugim rečima, izbacili najbolje od Discovery "jer nije HD" a umesto toga ubacili baštenski Discovery i time(po meni) degradirali ponudu...
Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Ima 4 hdmi prikljucka (ARC , DVI, STB , IN ) , starost uredjaja dali je problem ? Korisnicki servis SBB-a preporucuje uredjaje 2016 i mladje dok za ove starije nemaju informaciju, to malo zbunjuje.
Koliko dobro radi naravno zavisi od brzine interneta koju plaćaš tj koju ostvaruješ![]()
Kakva to veze ima sa "problemom" ? Čiji god net da koristiš Eon van mreže usluga radi na isti način.
Ili si ti potencijalni "pozajmljivač" tuđeg "u mreži" Eon naloga?
Budi precizniji o čemu se raspituješ i šta planiraš i razmatraš da uradiš...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari