Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Juce bili da zamene kablovski modem jer i dalje pravi probleme . Zamenili , problem i dalje postoji i momak mi ladno kaze da ne zna kako da resi problem ?!?! Danas isto rekli i preko call centra ?!?!?! Ko je ovde lud ?
Otkacio EON i naravno sve radi ! Trazio da mi vrate sve u prvobitno stanje i da mi vrate D3 V2 . Ovo je jos uvek daaaaaleko od nekog ozbiljnog uredjaja .

2013 god

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Sve i da jeste android neće moći za EOn smart tv treba mu minimum android 5.0 da bi mogo da se instalira,a za EOn za mobilni treba android 4.4 .A i tv iz 2013 verovatno ni nema dovolnjo RAM memorije nit procesors koji bi mogo da pokrene EOn da bi radio bez smetnji.

Ne mogu da verujem da nena nikakav browser na njemu.
Jel uspeo neko da instalira chrome ili operu, posto ih nema u store-u.
Ni file manager nema. Uzas.
Kako sam se za...ao sto sad uzeo...nema dalje.
Katastrofa.
70% memorije zauzeto a samo Kodi podignut.

File Manager moze

Ova glupost sa browserom ni meni nije jasna!? Ok, ATV je u pitanju ali zast ne bi postojao browser

Poslednja izmena:
Fakticki kao da nemamo android box. Ograniceni smo do bola. Gomila stvari ne moze da se instalira jer ne postoji u store-u. Jel probao neko aptoide da ubaci?...ali kako bez browsera...
Vracam se na d3 i kupujem box neki bolji...nema druge...

Битно је инсталирати фајл менаџер, после је све лакше.
Са рачунара пребацити аптоид или апкпјур апликацију, инсталирати и скидај шта ти треба.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Fakticki kao da nemamo android box. Ograniceni smo do bola. Gomila stvari ne moze da se instalira jer ne postoji u store-u. Jel probao neko aptoide da ubaci?...ali kako bez browsera...
Vracam se na d3 i kupujem box neki bolji...nema druge...

Instaliras recimo x-plore menadzer is prodavnice. Isti instaliras na telefon recimo. Skines na telefon sta ti treba i bezicno prebwcis na box preko ovog menadzera.

Битно је инсталирати фајл менаџер, после је све лакше.
Са рачунара пребацити аптоид или апкпјур апликацију, инсталирати и скидај шта ти треба.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

a sta da instalira kad su tu uglavnom aplikacije za telefon a ne za android tv...da okrene tv uspravno ?

Jes u pravu si. Kad se ne razumijes, sto pišes?

Sent from my ALP-L29 using Tapatalk

Postoji specijalna Aptoide verzija za Android tv.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Ima puffy browser u google play prodavnici prilagodjen je za Android Tv lako se koristi samo sa daljinskim. Odes lepo na google i skidas sta ti volja. Sa Es explorerom instaliras. Ja npr instalirao Stremio i lepo radi na boxu. Jos bolja fora cast sa Stremia na Tv.

Skoro sam dobio eon i vidim sinoc da je ukljucena za roditeljska kontrola za O2, film je bio Svemirski ratnici.. Pin nije 1234, 1111, 0000, a preko mojsbb kada hocu da promenim pin nece da odradi zamenu, javlja gresku. Imao neko tih problema? Ne znam sta se desava ako odem preko mojsbb na restart uredjaja.

@max4
ako je u pitanju eon box odes na podesavanja i iskljucis tamo roditeljsku kontrolu trajno..i nece ti vise nikad trazit pin.

@max4
ako je u pitanju eon box odes na podesavanja i iskljucis tamo roditeljsku kontrolu trajno..i nece ti vise nikad trazit pin.
Problem je sto ja ne mogu da pristupim opcijama bez unosa tog pina. Nije mi jasno kako nov uredjaj nema genericki kod 1234..

gde nemas pristup ?..ne radis to na stranici nego na samom boxu.

Pa da, podesavanja na uredjaju. Postoji roditeljska kontrola, kada tu kliknem Ok, trazi mi pin odmah. Probao sam i da odem na pin u redu ispod, ali i tu javlja d unesem pin koji ne znam. Zvacu ih danas..

Ima puffy browser u google play prodavnici prilagodjen je za Android Tv lako se koristi samo sa daljinskim. Odes lepo na google i skidas sta ti volja. Sa Es explorerom instaliras. Ja npr instalirao Stremio i lepo radi na boxu. Jos bolja fora cast sa Stremia na Tv.
Kako kastujes stremio na tv?

Cim pokrenes Stremio na mobilnom idi gore na ikonicu za kast. Trebalo bi da ti odmah krene slika na tv . Naravno ako ti je ukljucena opcija na boxu. Onda mozes na mobu da pokrenes film i da ucitas titlove a dalje ce sam da ti nastavi na tv reprodukciju.

Po meni glupost, trebalo bi da pušta direktno preko playera.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Cim pokrenes Stremio na mobilnom idi gore na ikonicu za kast. Trebalo bi da ti odmah krene slika na tv . Naravno ako ti je ukljucena opcija na boxu. Onda mozes na mobu da pokrenes film i da ucitas titlove a dalje ce sam da ti nastavi na tv reprodukciju.
Aha, pošto nemam eon box nego drugi android box, možeš da pojasnis koja opcija na boxu treba da bude ukljucena. Kapiram da treba stremio na mobilnom, stremio na boxu i onda dalje? Hvala.

Aha, pošto nemam eon box nego drugi android box, možeš da pojasnis koja opcija na boxu treba da bude ukljucena. Kapiram da treba stremio na mobilnom, stremio na boxu i onda dalje? Hvala.

Vidi ja sam juce tek uzeo Eon box a do sad se nisam sa njima susretao. U opcijama boxa treba da ukljucis google cast. E sad da li tvoj box podrzava tu opciju ? Tako je stremio na mobu treba i to bi bilo sve. Mada sam ga ja instalirao i na eon boxu. Moguce da bi radilo i samo ako je na mob instaliran. Posto kastuje i sa youtube i sa vlc koji nemam instaliran na boxu.

Ok, hvala, probacu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako Kodi radi na boksu?
Instalirate elementum addon, i imate sve živi. Nije bitno ako boks ima malo slobodne memorije, jer addon baferuje samo par stotina megabajta.
Ima dosta filmova od 50 do 80 gb i sve pušta u kodiju bez problema.
Mada film od 20 do 30 gb je vrh slika.

Kako Kodi radi na boksu?
Instalirate elementum addon, i imate sve živi. Nije bitno ako boks ima malo slobodne memorije, jer addon baferuje samo par stotina megabajta.
Ima dosta filmova od 50 do 80 gb i sve pušta u kodiju bez problema.
Mada film od 20 do 30 gb je vrh slika.

Kodi sa Balkan Green bildom radi bez problema. Probao sinoc.

Zvoni juče moblini...Dobar dan, SBB, imamo...bla...bla...bla...
Prekinem momka i pitam ga "EON"?
On: "Da gospodine".
Ja: "Hvala, doviđenja".

• Like
Reagovanja: M J
@max4

ako si ikad koristio EON aplikaciju na telefonu ili kompu, PIN ti je na boxu kao pin na aplikaciji

inače, nije mi jasno kako možete da kažete da je slika dobra na ovom đubretu od uređaja??

inače, nije mi jasno kako možete da kažete da je slika dobra na ovom đubretu od uređaja??
Tako sto jeste dobra. Slika je ista kao na bilo kom risiveru. Poredjenja sam radio tako sto sam na isti
televizor prikljucio na HMDI 1 Eon Box, na HDMI 2 PDS2100 I na HDMI 3 D3 Mini. Isti kanal na sva tri
uredjaja. Nema nikakve razlike u slici. HD kanali odlicna slika ako je emitovan program HD kvaliteta.
Ako nije HD kvaliteta onda je takva I slika. SD kanali isto, slika je u zavisnosti od emitovanog od strane
TV stanice.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno