Kako radi na miboxu? Ja ga instaliram, a on mi izbaci aktivacioni kod koji bi trebalo da upisem negde na sbb-ovom sajtu, ali ne znam gde i kako??
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
EON mi je ostao na zimskom vremenu na desktopu, inace rucno podesavam vreme u Windowsu (zbog jednog programa).
Sad mi je sve sat unazad u EON-u, kako to da namestim?
EON mi je ostao na zimskom vremenu na desktopu, inace rucno podesavam vreme u Windowsu (zbog jednog programa).
Sad mi je sve sat unazad u EON-u, kako to da namestim?
Pozdrav,
Novi sam na forumu. Pišem iz BiH. Koristim telemach kablovsku televiziju, internet i fix. telefon.....to jeste njihov TRIO PAKET. Inace Telemach je isto kao SBB u Srbiji, to jeste isti je vlasnik.
U sklopu svog paketa imam i EON TV.....i koristim ga normalno na destopu i laptopu preko firefox pretraživača, na samsung tabletu sa 1 GB rama koji koristi android 4.4, mobitelu koji koristi android 7 ...... ali na TV boxu koji imam, jeste da je kineski i korsti android 7, uspijem da instaliram EON preko play stora i kada krene da starta odmah na početku gdje se bira jezik (ponudjene, Srbija, Hrvatska, C.Gora, Makedonija, Bosna....) mi stane i nedozvoljava da izaberem jezik kako bi ukucao svoju nick i pasword i gledao kanale.....
Android box je: MECOOL M8S PRO Plus Android 7.1.1 Amlogic S905X 2GB/16GB
Zna li neko u čemu je fol i dali je imao sličnih problem ?
Hvala unaprijed.
@fiki38: Mislim da je bila neka slična priča (to 'ne reaguje' na izbor jezika pomoću daljinca) i da je rešeno tako što je čovek povezao miš na USB port i sa njim potvrdio izbor jezika i nastavio dalje normalno korišćenje. Probaj i ti tako.
[Moj matori "box" ima gremlina na drugim mestima u EON aplikaciji ne reaguje na klik, ali tu ni upotreba miša ne pomaže...]
Ukoliko koristiš Trio paket koji ima pravo na registraciju 1 SmartTV uređaja onda instaliraj AndroidTV verziju EON aplikacije... svakako je bolja za daljinac kontrolu.
Koji webos je na lg-iju?kod mene na lg tv se pojavila app za eon i radi...samo je naravno potrebno imati najveci paket da bi se aktivirao kod
I da li je bolji kvalitet slike nego preko box-a?Može neko ko ima LG da snimi video kako radi App? Živo me zanima kako radi i zašto im je trebalo godinu dana da je naprave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari