Imam pet pitanja
1.
Jel normalno da se EON uredjaj (na full paketu sam, mada mislim da to i nije bitna informacija) ugasi kada daljinskim za TV ugasim televizor ?
2.
Kada ukljucim televizor, u vecini slucajeva, dobijem sliku odmah.
Ali se desi ponekad, a obicno nakon duzeg nekoriscenja, kada ukljucim televizor, prvo se pojavi EON slika, pa krece ucitavanje androida pa onda krece ucitavanje EON-a, to sve traje 30-tak sekundi.
Mislim nije bitno toliko, ali pomalo glupo.
3.
Daljinski od EON-a povremeno sam svetli od sebe, znaci kada ga ne koristim i to par tastera, a jedan od njh je TV/STB.
Kao da pokusava da se poveze sa televizorom. A to je jednom i uspeo (moguce da sam tada slucajno stisnuo taj TV/STB taster).
Znaci daljinski od EON-a je postao daljinski od televizora i prestao da bude daljinski od EON-a

Jer nisam mogao pristupiti ni smart servisima, ni EON aplikaciji. Taster recimo za EON meni mi je otvarao meni od televizora.
4.
Pre dva dana su dosli i umesto Gold paketa (il kako se vec zvao) koji sam placao 3850 din mesecno, uzeo sam Eon Full.
Sest meseci po jedan dinar, pa onda po 4000 din. Sto svakako u sumi dvogodisnje ugovorne obaveze predstavlja pojeftinjenje

Samo se pitam da li ce mi stvarno dolaziti racuni gde cu morati da placam taj jedan dinar. Ono odes do poste, platis jedan dinar, a provizija 45 dinara
5.
Na sajtu SBB-a stoji
HBO 12 meseci promo.
Razocarao sam se pomalo kada sam shvatio da nemam pristup HBO On Demand u video klubu (to je rezervisano sa Premium EON), a skoro sve serije su povezane sa njim.
Sta tacno znaci HBO promocija, jel se to misli besplatno koriscenje preko smart opcija televizora i/ili smart servis EON-a ?