nema to veze sa SBB-om. Ja sam na njemu a imam HighID. To zavisi samo od dostupnosti portova 4662 TCP i 4672 UDP na tvom racunarumitar1982 je napisao(la):Ko ti je provider? Ako si kod SBBa LowID je sasvim normalna stvar......
Ako nisi, promeni firewall, ili nemoj koristiti eMule, već neki drugi p2p program....
PanchoBanilla je napisao(la):nema to veze sa SBB-om. Ja sam na njemu a imam HighID. To zavisi samo od dostupnosti portova 4662 TCP i 4672 UDP na tvom racunaru
zavisi od konfiguracije softvera ili hardwera koji koristis.milanlj je napisao(la):Ima veze sa SBB-om jer ako si na flatu onda nemas fiksnu IP adresu, a samim tim nemas ni HighID. Ajde ako nisam u pravu reci mi kako da podesim te portove...
PanchoBanilla je napisao(la):zavisi od konfiguracije softvera ili hardwera koji koristis.
ako koristis neki firewall samo otvori portove 4662 TCP i 4672 UDP u njemu. Najlakse je ako koristis samo win hp firewall jer imas opciju u setings emule-a da otvoris portove u njemu. Za druge firewallove i rutere pogledaj help sve je objasnjeno.
Veruj mi ja imam highId iako sam na SBB-u
Kako koji firewall oni koriste? Problem je ako ti koristis firewall a ne SBB. Oni ne mogu blokirati portove na tvom racunaru, to mozes samo ti.milanlj je napisao(la):Ne koristim WinXP firewall. Citao sam taj help. Kako da znam koji oni koriste firewall. Ajd posto si na SBB objasni mi kako da namestim da imam highid. Moze i na PM
Hvala
PanchoBanilla je napisao(la):Kako koji firewall oni koriste? Problem je ako ti koristis firewall a ne SBB. Oni ne mogu blokirati portove na tvom racunaru, to mozes samo ti.
Da li uopste koristis firewall ili ruter? I koji, ako koristis jer ti bez toga ne mogu pomoci.
Evo ti slika mojih podesavanja u ruteru.
Ne koriste se portovi u opsegu ves samo ona dva koja sam vec naveo
Laza je napisao(la):PanchoBanilla, jesi li ti korisnik SBB interneta u flatu varijanti, ili kupujes pakete?
PanchoBanilla je napisao(la):nisam na paketima. 128 flat Nis.
za USB konekciju stvarno ne znam, medjutim otvori ti gore navedene portove u xp firewallu i ako ga ne koristis.
proxy server takodje treba biti iskljucen!!!!!!!!!!!!! proveri setup konekcije u IE eksploreru i iskljuci 82.117.194.6 proxy ako ti je ukljucen
PanchoBanilla je napisao(la):10.1.0.95
Greska administratora. Imao sam i ja fiksnu adresu na flatu prvih 20-ak dana, dok neko nije primetio i iskljucio me iz mreze, pritom nisu ni mail poslali sa objasnjenjem.pa zato i imas HighID jer imas fiksnu IP adresu. To je sustina. Nije mi jasno kako kad na flat paketima ne daju fiksni IP?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari