***mr23
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.10.2002
- Poena
- 619
DiSLOcAtEd je napisao(la):Asus, Abit, Microstar, Creative (za sad), Leadtek, Gainward, Prolink, Soltek😀.... malo li je😀
Pozdrav
+ chaintek, visiontek, xtasy, daytona... enyone else
DiSLOcAtEd je napisao(la):Asus, Abit, Microstar, Creative (za sad), Leadtek, Gainward, Prolink, Soltek😀.... malo li je😀
Pozdrav
Gigabyte i Hercules su poznatiji od sva cetri. Tyana i Crucial nemaju veze bas neku tradiciju sa grafickim karticama, a Elsi ne cveaju ruze u zadnje vreme. Saphire mozda prodaje vise ali ne pod svojim imenom.Mali HoBiT je napisao(la):znam ja da ima samo dobra 4 proizvodjaca(saphire,tyan,crucial,elsa)
sve karte tih proizvodjaca na zapadu su izuzetno postovane,i prodavane naravno.nego ja se zaleteo u nabrajanju samo da ih bude sto vise.
Bogda je napisao(la):Procitaj ponovo sta si napisao.
Prvo kazes kako nikome ne trebaju kartice u ovom trzisnom segmentu a zatim kako je to segment u kome se prave najvece pare.
Bane® je napisao(la):Ova Elsa kao nešto propala, a sve karte redom izbacuje, što nVidiine što ATieve 🙂... To je neka zavera.
MAD_MUzzY je napisao(la):*ebote koji mi posao napraviste! Ajd sad svi po 5e po postu 😀!
A ti Delimire, koristi malo to "Moderatror" ispod nicka... kad krenu da potpaljuju jer im je dosadno, znas sta treba da radis (ne, ne, bez pretecih pisama 😀). Nemoj ovo vise da radis. Uvezbah ovaj zahvat delete post 😀
Ajd, sad lepo opusteno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari