Šta je novo?

ELSA Gladiac 9700 Pro

DiSLOcAtEd je napisao(la):
Asus, Abit, Microstar, Creative (za sad), Leadtek, Gainward, Prolink, Soltek:D.... malo li je:D
Pozdrav

+ chaintek, visiontek, xtasy, daytona... enyone else

VisionTek pravi Xtasy kartice(naziv kartice Xtasy)..Ili da me neko ispravi ako gresim ;)

Mali HoBiT je napisao(la):
znam ja da ima samo dobra 4 proizvodjaca(saphire,tyan,crucial,elsa)
sve karte tih proizvodjaca na zapadu su izuzetno postovane,i prodavane naravno.nego ja se zaleteo u nabrajanju samo da ih bude sto vise.
Gigabyte i Hercules su poznatiji od sva cetri. Tyana i Crucial nemaju veze bas neku tradiciju sa grafickim karticama, a Elsi ne cveaju ruze u zadnje vreme. Saphire mozda prodaje vise ali ne pod svojim imenom.

Bogda je napisao(la):
Procitaj ponovo sta si napisao.
Prvo kazes kako nikome ne trebaju kartice u ovom trzisnom segmentu a zatim kako je to segment u kome se prave najvece pare.

Ne. Rekao sam da je ATI zakasnio sa ulaskom u taj segment trzista te da su oni kojima su trebale kartice tog tipa 95% vec pokupovali NV. I njima sada ne treba Ati 9500 koji radi kao 4200
I pre svega mislim na zapad a ne na ubogu Srbiju.

P.S. Mali Hobite, mnogo vise smaras sto pises 5 postova odjednom sve jedan iza drugoga. Skrati malo, brate.

Jedina dobra stvar u svemu ovome, sto ELSA ima fabriku u madjarskoj, pa imamo dobre sanse da se pojave i kod nas, posto sve te silne proizvodjace ati-ja i nvidie nekako uopste ne vidim na nasem trzistu, narocito sto se tice ati-ja!

Bane® je napisao(la):
Ova Elsa kao nešto propala, a sve karte redom izbacuje, što nVidiine što ATieve :)... To je neka zavera.

Postoji (valjda) prava Elsa koja je prodavala "nVidia based" kartice u Japanu i posle bankrota Elsa AG, a postoji i ova nova "New Elsa" koja prodaje Powered by ATi kartice...

*ebote koji mi posao napraviste! Ajd sad svi po 5e po postu :D!

Amore, ajde lepo idi izduvaj se svaki put pre nego sto sednes za komp i okacis se na forum, da ne bi bilo nekih drasticniji mera. Mnogo si se raspistoljio. To sto si dobio moderatorsko mesto na BH-u neznaci da mozes da se pravis baya ovde.

A ti Delimire, koristi malo to "Moderatror" ispod nicka... kad krenu da potpaljuju jer im je dosadno, znas sta treba da radis (ne, ne, bez pretecih pisama :D). Nemoj ovo vise da radis. Uvezbah ovaj zahvat delete post :D

Ajd, sad lepo opusteno...

MAD_MUzzY je napisao(la):
*ebote koji mi posao napraviste! Ajd sad svi po 5e po postu :D!

A ti Delimire, koristi malo to "Moderatror" ispod nicka... kad krenu da potpaljuju jer im je dosadno, znas sta treba da radis (ne, ne, bez pretecih pisama :D). Nemoj ovo vise da radis. Uvezbah ovaj zahvat delete post :D

Ajd, sad lepo opusteno...

Mislio sam da pobrisem, ali nisam stigao, objasnio sam sve lepo u vezi Amona i ovog threada u mod sobi. Dobroo je sto si pobrisao sve to, ali nisi trebao da zakljucavas thread, ja sigurno necu prvi da pocinjem prepirke ili da nastavljam, ako je vec sve ocisceno. Kazem zbog dece, vidis kako vole ove igracke od 400 i kusur evra tipa Radeon 9700 Pro, da im ne uskracujemo zabavu :)

Vrh Dno