***mr23
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.10.2002
- Poena
- 619
DiSLOcAtEd je napisao(la):Asus, Abit, Microstar, Creative (za sad), Leadtek, Gainward, Prolink, Soltek.... malo li je
Pozdrav
+ chaintek, visiontek, xtasy, daytona... enyone else
DiSLOcAtEd je napisao(la):Asus, Abit, Microstar, Creative (za sad), Leadtek, Gainward, Prolink, Soltek.... malo li je
Pozdrav
Gigabyte i Hercules su poznatiji od sva cetri. Tyana i Crucial nemaju veze bas neku tradiciju sa grafickim karticama, a Elsi ne cveaju ruze u zadnje vreme. Saphire mozda prodaje vise ali ne pod svojim imenom.Mali HoBiT je napisao(la):znam ja da ima samo dobra 4 proizvodjaca(saphire,tyan,crucial,elsa)
sve karte tih proizvodjaca na zapadu su izuzetno postovane,i prodavane naravno.nego ja se zaleteo u nabrajanju samo da ih bude sto vise.
Bogda je napisao(la):Procitaj ponovo sta si napisao.
Prvo kazes kako nikome ne trebaju kartice u ovom trzisnom segmentu a zatim kako je to segment u kome se prave najvece pare.
Bane® je napisao(la):Ova Elsa kao nešto propala, a sve karte redom izbacuje, što nVidiine što ATieve... To je neka zavera.
MAD_MUzzY je napisao(la):*ebote koji mi posao napraviste! Ajd sad svi po 5e po postu!
A ti Delimire, koristi malo to "Moderatror" ispod nicka... kad krenu da potpaljuju jer im je dosadno, znas sta treba da radis (ne, ne, bez pretecih pisama). Nemoj ovo vise da radis. Uvezbah ovaj zahvat delete post
Ajd, sad lepo opusteno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari