Šta je novo?

elitesecurity.org [spojeni thread-ovi]

MR.BIG

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
350
Dobih par mejlova sa elitsecurity.org koji su homoseksualne prirode!!! Juce jedan, danas jos jedan, bre to je maltretiranje majku im p***rsku, sta je to bre?!?!?! Jel se jos nekom to desilo?
Odakle ih bre izvire odjednom toliko, poceli su da se razmnozavaju kao nevladine organizacije! Jaooo da mi ga je uzivo dohvatiti, video bi mazenje po bubrezima!!!!

MR.BIG je napisao(la):
Odakle ih bre izvire odjednom toliko, poceli su da se razmnozavaju kao nevladine organizacije! Jaooo da mi ga je uzivo dohvatiti, video bi mazenje po bubrezima!!!!
Opet se blamiraš na javnome mestu. :D

Nije u pitanju nikakva najezda gejova no su neki hakerski elementi :) u pitanju. Ovi luzeri se zabavljaju na njima zanimljiv način, tužno.

I meni stigose, pljuju Gojka i sl. Cak mi jedan lik nudi da se pretplatimna casopise, strasno!
Ovo nesto gadno ne valja!

Samo da se javim da sam i ja (ne)srecni dobitnik!

Svi koji su registrovani na ES-u su dobili taj mail, jer je ukradena baza korisnickih mailova.

Mailove dobijaju i oni koji nikada nisu bili na ES-u.

heheheh, meni je stigao skroz drugaciji mejl.
u mejlu lik koji drzi krstaricu moli gojka koji drzi elitesecurity da mu pomogne oko nekih likova koji mu prave probleme na irc.krstarica. u njemu cak i navodi imena likova sa irca i moli gojka i ostale nase ljude da mu pomognu da im pokazu ko je pravi hacker i slicno.... mejl mi deluje skroz kao pravi, lik je cak dao i broj telefona....
evo iskopah negde i ceo mejl

Prilozi

• mail sa elit.txt
    1.4 KB · Pregleda: 572
Poslednja izmena:
Meni su stigle sve pomenute vrste, casopis, gojko, gay... Ali kao sto rece MR.BIG "Jaooo da mi ga je uzivo dohvatiti, video bi mazenje po bubrezima!!!!" :mad: Ja bi sve to uzazid pa metak u celo!!!! :mad:

Da, sve pomenute vrste...ukupno cetiri mejla

meni je stigao samo jedan i to isti kao i marsi-u.

Danas i to 3 komada, sto ih keva nije abortirala :mad:

I ja dobih poruke Gay vrste. Sikili a mozda ih je keva rodila na pogresnom mestu. :d
MailWasher me spasava tih gluposti pa ih sve pobrisem. ;)

A, otkud oni znaju da ste vi homici ? :) Jeste li se prijavljivali na te gay sajtove i tako to?

NiTro je napisao(la):
Svi koji su registrovani na ES-u su dobili taj mail, jer je ukradena baza korisnickih mailova.

Neki pricaju da je baza mail-ova ukradena drugi pricaju da su samo dobili pristup sesveru pa da odatle salju. Ja se iskreno nadam da da je ovo drugo jer ako su ukrali tu bazu mail-ova mogli bi da je prodaju nekom spameru i onda smo nagrabusili ali totalno..

marsi je napisao(la):
heheheh, meni je stigao skroz drugaciji mejl.
u mejlu lik koji drzi krstaricu moli gojka koji drzi elitesecurity da mu pomogne oko nekih likova koji mu prave probleme na irc.krstarica. u njemu cak i navodi imena likova sa irca i moli gojka i ostale nase ljude da mu pomognu da im pokazu ko je pravi hacker i slicno.... mejl mi deluje skroz kao pravi, lik je cak dao i broj telefona....
evo iskopah negde i ceo mejl
Ja sam takodje dobio taj mejl, kao i onaj pederski i moram da priznam da sam poludeo, inace dosad nisam imao ni jednu spam poruku, izgleda da cu morati i ja da stavim mail washer ili neki slican program da se otarasim tog djubreta. :mad:

bokiar je napisao(la):
...inace dosad nisam imao ni jednu spam poruku...
Pa ti onda ne znaš šta propuštaš. :D

Da i ja sam dobio sve te mail-ove. Zanimljivo je da nikada ranije nisam dobio nijednu spam poruku, pa se pitam kako su ove prosle.

Stvorenje je napisao(la):
Pa ti onda ne znaš šta propuštaš. :D
Ma dok sam imao nalog na ptt nisam mogao da zivim od spam poruka, a od kako sam presao na SezamPro zaista nijedan spam. Provajder pruza uslugu antispam zastite i do pre neki dan bio sam prezadovoljan dok nije pocelo ovo djubre da pristize.

bice da je u pitanju neki sukob medju njima,jer sve lici na to!!i danas je ponovo isao mail!!
ima tu na "Es"-u ekipa od 4-5 ljudi koji su rusili sajtove pa sad i "es".
kada ga nisu srusili u onim nazovi ratovima pre nekoliko meseci inostranci,to uradise ovi nasi.
licni sukobi nekih od modova tamo sa vlasnikom. :smackbum:

evo sad "ES" i ne radi!! :rupa:

Poslednja izmena:
Postoji par zaj******** oko ES-a.
Mozda ipak saznamo sta se iza svega krije....

Ako sve ostane na ovih par mejlova bice dobro.Po neke ce biti gadno ako je ukradena baza pa dospe u ruke " ozbiljnih" spamera.

Odavde se da primetiti da neki nisu postovali pravilo,pa se sad zivciraju.
Mislim da treba da se zna da vazne mail adrese netreba tek tako ostavljati bilo gde.
Za cega sluzi npr. Yahoo ? Kreiras par nebitnih mejl adresa i nemas problema.

A i Yahoo spam filter je ove nazovi ES mejlove odmah prosledio na pravo mesto.Sve sto je stiglo otislo je pravo u BULK.

Cini mi se da na ES-u ipak nesto rade.Trenutno su offline ( koliko znam predvidjeno je od 10-16h )

sasa022 je napisao(la):
Za cega sluzi npr. Yahoo ? Kreiras par nebitnih mejl adresa i nemas problema.

A i Yahoo spam filter je ove nazovi ES mejlove odmah prosledio na pravo mesto.Sve sto je stiglo otislo je pravo u BULK.

Baš tako. Nikad "kućni" mail ne koristim za registraciju na forumima i slične potrebe, već koristim Yahoo i miran sam od raznih budalaština..

Zbog ovakvih ispada i mrzim ES forum.Meni je stiglo neko djubre vezano za PIK, a mom drugu nesto tipa "Gojko si*o, sto se ne javljas na telefon?".Malo sam njuskao naokolo, iza toga stoji neki tip sa pseudonimom Limp Bizkit iz nekog ufantaziranog Undergorund security klana :p.
Nemojte se obazirati.I koristite besplatni WebMaill kao sto vec rece Sasa022.
Mada je ideja Mr.Biga o nagradnoj dijalizi vrlo korisna.
Cela stvar je zalosna, i jedino mi preostaje da sa dubokim sazaljenjem gledam te ljude, ili navedenog pojedinca (saznacemo ko ima koji udeo).Mozete pogledati sajt u pripremi
http://www.blackhatz.net/.

Meni ****** nudili da kupujem gay casopise.

I meni :mad: Dobio sam spam i na mail koji nisam ostavio na ES. Inace, jos uvek su offline. :mad:

SezamPro anti spam je najveci krs koji postoji... To sto ne dobijas gomilu spama je jer ti je nalog relativno nov. Ja svoju adresu tamo imam od '98 i dnevno dobijem oko 30 spam poruka, njihov anti spam registruje jedva 2-3%.

Gmail rules :) 0% spama!

polemika se zesce vodila na ES forumu, u jednom trenutku je bilo otvoreno cak 7 tema u raznim sobama!!! Takodje se moze videti da je izgleda samo par pojedinaca to uradilo (ne ceo "tim" BH-a)

Nazad
Vrh Dno