ToxiC je napisao(la):ja se samo bojim da ne bude kao sto su neki predlagali, registraciju i mesecno placanje
p.s.
jel zna neko te moderatore iz ES, da li nekome obavestavaju kada ce poceti sa radom?
BytEfLUSh je napisao(la):Nisam do sada video ovu temu, inače bih ranije odgovorio.
Izgleda da je problem u RAM-u na jednom od servera. Takođe, problem predstavlja i to što jako mali broj ljudi ima fizički pristup ES serveru koji se nalazi u prostorijama Verat-a (a da bi se otklonio kvar - normalno - treba doći do samog servera).
BytEfLUSh je napisao(la):Nisam do sada video ovu temu, inače bih ranije odgovorio.
Izgleda da je problem u RAM-u na jednom od servera.
mali broj ljudi ima fizički pristup ES serveru
ali kad neki forum ima toliko korisnika uvek će se naći neko
kome će to zasmetati (ljubomora? osveta?)
Ovoga bi trebalo da se sete Bench moderatori laki na "obaraču" svaki put kada se maše za "delete post" dugmeSangreal je napisao(la):Nikad nisam citao BENCHMARK forum do pre par dana,
kada sam upravo u potrazi po google-u zasto ne radi ES
nabasao ovde i poceo da citam i druge topice.
Ne mogu da se nacudim opustenosti moderatora u komunikaciji
sa korisnicima koji odu u off-topic, koji spominju PIRATERIJU,
koji PSUJU, koji pricaju o POLITICI, itd, itd.
Ovde vlada jedna zdrava, normalna i prijatna atmosfera.
Corey je napisao(la):Jel zna neko zbog čega je es down?
BytEfLUSh je napisao(la):Izgleda da je problem u RAM-u na jednom od servera.
Ono sto razumem su ekavica i ijekavica a reci tipa kuzim, tocka, nisan, jesan, cimbenik, kuna, racunalo, ne znam sta znace..
Verovatno.... I ja se nadam prijatnom iznenađenju što se tiče ES softvera kad osposobimo hardver.Nadam se bar da flylord pametno koristi ovo vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari