Šta je novo?

elitesecurity.org [spojeni thread-ovi]

Na pomolu je treci svetski rat ili je vec zapoceo, lol. Sace u Kuriru o ratu hakera da pishu, a mozda i na tv-u jave, lol.

Wolfman je napisao(la):
iza toga stoji neki tip sa pseudonimom Limp Bizkit iz nekog ufantaziranog Undergorund security klana :p.

Ma to je garant onaj klinac iz Banjaluke (stalno je visio prije 2-3 godine na Banjaluka chatu i smarao)...

Meni je najjaci www.linuxmail.org nema spam-a uopste, jedino ako negdje ostavis email il te neko prijavi na neki spam engine.

Ma jbm im m***r!!!!
Znaci registrovao sam se na ES, ali nikad nisam imao vremena malo da "forumishem" tamo ili da bar chitam nesto, i ono 'ladno mi stize jeb**i gojko i oni gey-ovi na nekim ponudama.
Ako neshto vishe mrzim, onda je to je spam!!!!!!!!!
Daj da ih peglamo malo, xe xe.

@Karbo
Taj je.Ma svi su oni neki umobolnici.Ali sam uspeo (kako tako) da dodjem do tog "invalida" sa Krstarice (mislis na Fowlera), covek demantuje da je uopste napisao onau prvobitnu objavu o djubretu na Krsti i da salje te mailove.Jedno je spam, ali gay-spam, to je vec rat :mad:
http://phearless.headcoders.net/

Propala detinjstva... samo gubim vreme brisajuci mailove...

elitsecurity.org

Zar nije mogući "motiv" polujavno ponižavanje ili ucena ?

Gle dobih i ja :)
Sad cu zovem komsiju Gojka da plati pivo zbog radi uzbudjavanje i uznemiravanje :) :)

ricardo je napisao(la):
Ma jbm im m***r!!!!
Ako neshto vishe mrzim, onda je to je spam!!!!!!!!!
Daj da ih peglamo malo, xe xe.

Daj bre covece sta pricas? Sta ti bi kao peglao nekoga za 4 poruke?
Zasto? Iskuliraj malo nemoj da si tako silan.
I jos nesto. Dobio si 4 mail-a i sad ti kao tesko da 4 puta stisnes delete?
Ma daj bre.

Inace, imao sam neki dan jedan slucaj. Lik je dobio reklamni mail {samo jedan} sa odredjene adrese, i odmah je, brze-bolje javio provajderu kod koga je doticni "spamer" na mrezi, kako dobija spam {ali ne navodi da je jedna poruka u pitanju} i kako taj user treba da se sankcionise!

Pa ko i sta je on da odlucuje o tome?
Znaci lakse mu je bilo da trejsuje mail i dodje do mail-a provajdera i posalje zalbenu poruku, nego da klikne na delete?
Kod:
Korisnik sa date e-mail adrese se bavi spam-om i trazim od vas da   sankcionisete takvo ponasanje svojih korisnika! Ne zelim da trosim svoje   vreme na spam!

Znaci prica jedno, a radi drugo!
Prvo nema vremena da cita {za sta je potrebno dve sekunde videti o cemu se radi i pola sekunde stisnuti delete}, ali IMA vremena da nadje provajdera i da njemu salje mail da se zali!

Ma hajde, o cemu on prica? Ko je ovde nenormalan?
Ne razumem, molim ljude koji znaju da mi objasne o cemu se radi?

Poslednja izmena:
Nabavite Mozzila Thunderbird.
Zbogom gay and other communitys...
P.S. Besplatno je... :banana:

Es?

Da li jos neko ima problem da pristupi elitesecurity-ju poslednjih nekoliko dana? Da li neko zna sta se to desava sa ovim sajtom?

Ne znam sta se desava ali vec 2-3 dana ni ja nemogu da pristupim sajtu.

Poslednjih dana dobio sam 4 ili 5 maila vrlo cudnog (i krajnje neukusnog) sadrzaja.Sudeci po sadrzaju doslo je do nekog prepucavanja izmedju ne znam koga i ne znam zasto ali je to definitivno povezano sa prestankom rada pomenutog sajta-foruma.Inace mislio sam da su te mailove dobili svi clanovi ES-a medjutim par ljudi mi je reklo da njima nista nije stiglo.Sve u svemu srpska posla....

Pa evo, da ti kazem zasto. Naime, neko je provalio bazu mail adresa i passworda na elitesecurity-ju, pa je poceo da salje spam poruke ljudima i to sa adrese [email protected] predstavljajuci se kao moderator (taj neko ima, logicno i njihove passworde). I tako su se ljudi non-stop zalili i napadali moderatore, pa su ovi privremeno ugasili forum dok ne otklone greske...

@dr.Tiristor
Slazem se sa tvojim stavom da nam je lakse da pritisnemo Delete.Takodje se slazem da treba da koristimo i Thunderbird :).
Ali je ricarda i jos neke ovde, i mene pre svega iznervirao sadrzaj e-mailova, i taj koji ih je poslao, i namera sa kojom je to uradio.Ne dozvoljavam da me neko za***ava , a znam da je krajnje nesposoban izazivac.Ovde je stvar vise licne prirode, mada inace sa spamom (koji ne dobijam previse, ali ga imam) postupam na krajnje nonsalantan nacin.

Mislim u redu je zaliti se ako te lik spamuje sa vise poruka dnevno vise dana u nedelji... Ali 1 {slovima:JEDNA} poruka i vec zalba... Retos...

'ladno...
I ja sam dobio taj mail, ali sam ga jednostavno "preskocio"... auuu...

dr.Tiristore mislim da si promasio metu, ne radi se o klasicnom spamu, ni o 4 maila, vec o najlamerskijem potezu koji sam skoro video (ide u top5 lame-a), a to je uznemiravanje 70.000 hiljada ljudi, ne samo obaranjem sajta, vec i prozivanjem moderatora i admina i svih korisnika mailovima koje salju na nase adrese...

Poslednja izmena:
Da, i ja sam dobila te poruke. Što se tiče Thunderbird-a, on je ok, ja ga koristim, ali nije ni on baš toliko "pametan". Može da se modifikuje kako hoćete, ali ako stavite da su mejlovi sa ES-a spam, on će ih tretirati kao spam (a nisu svi spam sem ovih poslednjih). Šta ćemo, prepuno je hakera koji nemaju pametnija posla :D

vladoA je napisao(la):
dr.Tiristore mislim da si promasio metu, ne radi se o klasicnom spamu, ni o 4 maila, vec o najlamerskijem potezu koji sam skoro video (ide u top5 lame-a), a to je uznemiravanje 70.000 hiljada ljudi, ne samo obaranjem sajta, vec i prozivanjem moderatora i admina i svih korisnika mailovima koje salju na nase adrese...
Hehe mozda i jesam, ali ja sam generalno dao misljenje na recenicu lika, ne mogu da se setim ko je napisao, kako bi ih tukao zbog spama...
Uh, znas kako me briga za spam?
A sto se tice direktno ES-a, ja sam tamo na forumu elektronika, to sto ovde nema, a mozda bi trebalo? Znas kako me doticu ta 4 maila? Uh, zivce sam pokidao! Mislim, ne da sam se smejao... volim kad me neko zabavlja. Sto bi to mene pogadjalo? Ja zivim svoj zivot za sebe, a sto se tice njih mogu da :cigar:
To je sve!

Poslednja izmena:
@ElenaSnape
Kamo srece da su hakeri.To su jednostavno neki Wannabe-i koji su usled nekih svojih poriva za "osvetom" nasli da koriste ljude, koji su iznad toga.Kao onaj vic o buvama sto su zivele na slonu.Posle se cude zasto ga nikada u zivotu nisu videle.

Kasnim malkice...
Posao.....
Da se ispravim.Ne nervira me taj spam od 4 poruke, na drugim mail adresama ih redovno dobijam pa se ne zalim.
Nikada mi nije bilo tesko da pritisnem "delete" da se otarasim spama, Nego je u pitanju ono klasicno 'ajmo da da ih prevaspitamo.
Nista vise.

Kako mislis da ih ti prevaspitas? Ce da ih bijes? Gde ces da ih nadjes?
Ako nisu bili vaspitani kada je trebalo, tesko da ce se sada promeniti zbog nekolicine!

Jel' vama uopste "radi" ES. Ja danima ne mogu da pristupim, a bass imam neke "rasprave".. :smash:

ES je nekad bio korisan forum, sada meni deluje kao jedna divlja horda ljudi koji imaju makar malo veze sa informatikom. Cast izuzecima.
Da se ja pitam kao sto se ne pitam ja bih ga "restartovao", i opet sve od 0. Pa ko voli, nek' izvoli.

nije to bas tako lako restartovati.
kad bi to moglo neki bi restartovali svaki dan.
"dizajn zoni" je trebalo nekolio meseci da se povrate."ES"ima veliku bazu i pitanje kako su prosli sa tim,jeli sacuvana baza........
opet kazem,u pitanju je po meni sukob nekih korisnika foruma medju kojima ima i bivsih moderatora sa upravom "ES"-a,e tu ima klapa od 4-5 likova koji su i inace hacker-i(ili misle da jesu :trust: ) i verovatno je bilo rasprave i sukoba pa su hackeri uradili ono sto najbolje i jedino znaju. :eyebrows:
sigurno to ne bi mogli da urade da im neko nije dao pasword-e.verovatno bivsi modovi su znali glavne sifre i preuzeli pod kontrolu server.
ko je u pravu saznace se nikad!! :d

Poslednja izmena:
Mogli bi posle svega ovoga da promene ime sajta u www.lamesecurity.org. :D Salim se, naravno. Gojko i ostali, dajte sredite bagru, nekako mi fali ES povremeno.

Vrh Dno