eh sad... sam si sebi ograničio sendboks načinom na koji ga igraš, a onda mu zameraš što si mu dao dosadan smisao.
"neko zadovoljstvo" postoji, ali ne postoje ačivmenti, plus dva na puškicu i slične stvari koje u elitama nikada nisu ni postojale. istina, sporo se napreduje, ali to je samo ako su ti ciljevi preveliki. igra je zapravo tako precizno skalirana da promenivši dva, tri broda i opremajući ih u skladu sa finansijama, relativno lagano možeš da stigneš do dvadesetak - tridesetak milki za koji novac već možeš da opremiš odličan stroj za uništavanje (čitaj: pravljenje para) koji će za npc-ove bilo koje veličine / opremljenosti / gabarita, pa čak i brojnosti u wingu, biti nerešiva enigma. sa njim, uz nekoliko miliona dnevno iz conflict zona ili resova, za relativno kratko vreme možeš da "izgrindaš" kakav god brod da si ikada želeo da opremiš. naravno, što skuplji brod, duže će grindanje da traje.
znam, ovo je zapravo potpuno drugačiji pristup igri, ali elite je još od 1984. manje više naglašena hostile combat igra, i ova nova, pvp elita tu nije ništa drugačija - kada je tako igraš najviše ti daje. mogućnosti tradinga, mining-a i sličnog su realno uvek bile manje više sekundarni opcioni sadržaj koji je tu da pripomogne kad zapne u borbi, a ne i da zameni suštinu igre - taj laser tako puca po tim štitovima, kad na štitove daš pluš 4 onda možeš toliko dugo pod vatrom, kad on stavi plus četiri na oružja to je onda toliko... sve je to napravljeno ne da bi smo zaobilazili oružja i sklapali mašinu za trejding, nego da od naše letelice načinimo ubojito borbeno sredstvo, u skladu sa sopstvenim stilom borbe.
@spirit
nije hotas neophodan, ali je definitivno poželjan. ne ulazim u to kako je ko navikao, ali da su miš i tastatura bolji komandni interfejs, ugrađivali bi ih u avione i spejs šatlove. meni lično je odgovarao i dualshock 3, ali mnogo šiftova definitivno kvari vožnju. hotas rules