Da lu ljudi koji imaju EV pošto im je putovanje povoljnije mnogo počnu da putuju i troše na smeštaj i hranu ili se vozikaju do tržnog centra češće i sva ušteda na gorivu odleprša?
Jedan jedini ozbiljan Volvo servis još iz vremena SFRJ je umro zajedno sa njegovim vlasnikom - neka je laka zemlja majstor Miki.Danas sam bio u Volvo servisu u 7 ujutru, tad su mi zakazali termin, da bi rešili problem sa očitavanjem senzora protiska guma u felnama sa unitašnje strane
10ak mi su prvo popunjavali podatake a onda su odvezli auto na "dijagnostiku", posle 15 min je došao serviser koji je zaključio da auto ne vidi senzore (u principu sam i ja to znao! Zbog toga sam došao) onda je je rekao da oni nemaju eksteeni čitač tih senzora i da za to osem kod nekog malo ozbiljnijeg vulkanizera pa da mi očita pa onda oni mogu da upišu u kompjuter vozila preko dijagnostike, onda su kao još nešto radili pola sata i posle jedno sat i dvadest minuta ukupno od kad sam došao su mi se izvinili i rekli da oni to ne mogu da reše.
Nisu znali da mi kažu ni koji senzori su kompatibilni sa ovim autom ništa od njih nisam saznao.
Njihov predlog je da vratim stare felne 🙁 ili da ovako vozim do marta
Da lu ljudi koji imaju EV pošto im je putovanje povoljnije mnogo počnu da putuju i troše na smeštaj i hranu ili se vozikaju do tržnog centra češće i sva ušteda na gorivu odleprša?
Dobra ti je logika, ali isto tako onaj ko moze sebi da priusti samo jedan auto, nema razloga da to ne bude EV.Kod mene se iskristalisalo da ICE ima smisla menjati redje i ciljati bolji model, dok se EV isplati voziti kao “potrosnu” tehnologiju, sto u prevodu znaci cesce menjati, ali u nizem cenovnom rangu, gde je pad vrednosti najmanji. Naravno, moguce je da gresim i da ce se trziste promeniti, ali mi je u ovom trenutku ova matematika najlogicnija.

U toj Škodi ću bar dobiti prekidač za žmigavce...
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari