Pitanje: sta je sa polovnim el. Automobilima? S obzirom da se zna da im baterija ima rok trajanja, ko bi uopste razmatrao polovnjaka?
Kao prvo, ogromna zabluda je oko roka trajanja baterije, možda petrol heads namerno plasiraju te laži. Kao što je NShappy napisao, bilo je svakako problema u tim nekim prvim modelima, što je normalno za očekivati kad tehnologija nije još zrela. Već godinama kod svih el. automobila baterija ima rok trajanja isto koliko i sam automobil. Štaviše, kad se auto raspadne od starosti posle jedno 15-20 godina, baterija i dalje može da se koristi, samo će imati manji kapacitet, npr. neka je čak i samo 50%, pošto znamo da sada posle 3-4 godine kapacitet opadne za 5-10%, i to samo u slučaju da proizvođač nije ubacio "buffer" tako da auto ima zaključan kapacitet, pa kako opada kapacitet, softver otključava dodatni kapacitet, da bi se održao isto. Da li je posle 15-20 godina baterija neupotrebljiva ako auto umesto 400 km može da pređe 200 km? Naravno da nije, može i dalje da se koristi normalno, posebno ako uzmemo u obzir da prosečan čovek dnevno kolima prelazi 30-ak kilometara. Dakle i kao polovan auto imaće svog kupca bez problema.
Drugo, ne znam zašto svi kod nas misle da su polovni električni automobili danas nešto imaginarno, da će tog tržišta tek biti za 5-10 godina?! Pa dovoljno je samo otići na mobile.de ili autoscout24 i slične sajtove i imate pregršt polovnih električnih automobila svih brendova i modela. Cene i više nego pristupačne čak i za Srbiju, posebno sa povraćajem PDV-a. Ja znam čoveka odavde koji je kupio već tri polovna električna automobila tako, Renault Fluence Z.E. pre više godina i u skorije vreme Volkswagen e-up i Smart ForTwo EQ.
Evo gledam sad na mobile.de, imate Mitsubishi i-Miev 2011. sa 100.000 km za 4.800€. Taj je među najgorima po pitanju stanja baterije, sudeći prema godištu i kilometraži. Moja procena je da taj konkretan primerak može da pređe samo oko 60-70 km sa jednim punjenjem. Ali izabrao sam ga namerno zbog cene, da pokažem koliko može jeftino da bude, a ko vozi samo po gradu, do posla, škole itd, sasvim je dovoljan čak i taj domet! E sad, to je baš mali i "neozbiljan" auto, a ako hoćete nešto ozbiljnije, imate npr. VW e-up 2014, 25.000 km, 10.350€, ili Smart ForFour EQ 2017, 58.000 km, 10.990€. Kad pretražujete, samo obratite pažnju da u 99% slučajeva Renault Zoe nema bateriju uključenu u cenu, tako da na cenu koju vidite treba dodati oko 8.000 evra, što se onda uopšte ne isplati u odnosu na druge modele u ponudi.
Naravno, prosečan Srbin će da kaže da može za te pare da uzme Audija "kao čaša" iz neke godine pre nove ere... Ali kada se uračuna koliko godišnje potrošimo para na gorivo i ponos nam ne zavisi od značke na haubi, električni automobil (polovni) se isplati već nakon 3-4 godine. Ekvivalentan benzinski VW up košta 4.000€ manje, zvuči mnogo, ali bukvalno se isplati uzeti kredit za tu razliku u ceni i plaćati 4 godine po 90€ mesečno, umesto isto toliko evra mesečno davati na gorivo!
Ako imate garažu, danas je polovni električni automobil apsolutno najbolji izbor u Srbiji, a skoro niko ne zna za to, a ipak mnogi imaju garažu ili garažno mesto ili čak definisano spoljno parking mesto (i tako je izvodljivo). Troši oko 15-20 kWh na 100 km, što je po noćnoj tarifi oko 40-50 dinara na 100 km. Skoro niko kod nas ne zna da je *toliko* niska potrošnja. Mnogi misle da je npr. malo jeftinije od TNG-a. Kada bi znali koliko stvarno košta, uvozilo bi se dosta polovnih električnih automobila kod nas, pre svega zato što nam je struja najjeftinija u Evropi. Mnogi često pominju kako ćeš sa električnim automobilom da stalno budeš u crvenoj zoni (1600+ kWh), eto koliko ne znaju koliko malo struje troše. Crvenu zonu bi tek dotakao ako prelaziš 10.000 km mesečno tj. 120.000 km godišnje.
Ne znam da li je neznanje o niskoj ceni vožnje (i naravno bez održavanja, nema šta da se kvari osim tih osnovnih stvari na svakom autu koje NShappy pominje) ili je i neki strah u pitanju, kao što i korisnik Avijon ima neopravdani strah od baterije. A pritom je baterija veoma predvidiva stvar, njoj samo polako opada kapacitet, neće odjednom da crkne i da ne radi više, za razliku od motora sa unutrašnjim sagorevanjem, koji se ovde kupuje naveliko, star 15 godina, prešao pola miliona kilometara itd.