Šta je novo?

Električni brijač - preporuka

• Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 37912

Guest
Pozdrav kolege...

Poslednjih četiri godine nosim bradu koju samo trimujem...

Međutim pomalo se posedelo, pa sam rešio da se obrijem (a i žena mi zvoca godinama za jbn bradu)...

Oduvek sam mrzeo da se brijem, i sad mi posle ovolikog perioda bez brijanja izgleda nezamislivo da se ponovo "gulim" žiletima (nebitno da li old skul, Gillette sa tri ili pet oštrica)...

Zato gledam neki električni kupim, jer mi deluje da mi je bolje svaki radni dan da manem i prozujim dva minuta preko lica, nego da sapunjam, gulim, posečem se i sl.

Da li neko ima preporuku, da je dostupan kod nas i da je lično testirao...

Naravno da je dobar i jak motor, da ne čupa, da bude glatko i ravnomerno...

Hvala

Мени онеблејд оштрице трају баш дуго, не видим потребу за играњем са кинеским копијама, проредио сам додуше и бријање у односу на стандардан бријач...

Ja ne mogu ni da nađem da kupim obične oštrice, imam neki model od pre 4 godine...
Gde ih nalazite?

Je l' nema nekih upala i bubuljica sa električnim prijačima? Još u srednjoj sam poslednji put koristio tako nešto, pa znam da bez brijača nema dobre "dezinfekcije" bude lepo i čisto lice. Svi brijači uglavnom mi upale lice, pa posle bude potrebno vreme da se to sredi brijačem.

Kakvi su ovi novi sada što se toga tiče?

Kakva je ta 360 ostrica u odnosu na obicnu? Trebao bi uskoro menjati,pa sa u dilemi koju uzeti, koliko se secam neko je komentrisao da standardna bolje odradi posao?
Ja sam nakon istupljene 360 uzeo "običnu" i jeste lakše sa 360, manje moraš da paziš na položaj oštrice i kako vučeš, lakše se kontroliše i bolje prilagođuje licu. Što se samog brijanja/skidanja dlaka tiče, ne primećujem neku razliku.

Nazad
Vrh Dno