Splinter99
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.10.2017
- Poena
- 80
Duga prica, ukratko.. Zbog nekih finansijskih olakšica moram uzeti uredjaj u nekoj ovlašćenoj radnji.
Nađeš na KP prodavca sa Zvezdare, dogovoriš se s njima, naprave ti šta hoćeš.Pozdrav,treba mi preporuka za elektricno biciklo,teren gde se vozi je centar Beograda,u sustini asistenciju bi koristio jedino uzbrdo,i maksimalno bih koristio noge,dok na ravnom i nizbrdici bez asistencije,pozeljno regenerativno kocenje i trajanje baterije od minimum 100 km u ovom rezimu voznje?
Ima nacrt zakona:Je l nam sledi registracija za eBike sa ovim novim zakonom?
Plus tehnicki papir gde pokazujes karakteristike vozila, nisam bas ispratio ali ne pise nam se dobro
Tu?Sajlicom za bicikl.
Za bicikle sa Bosch motor mislim da nema sta da se dokazuje, a mislim da su oni u vecini. Sertifikat se po nacrtu zobsa trazi za laka elektricna vozila.Da, tu se misli na PAS (pedal assist system) pretpostavljam i pokriva uglavnom fabricke eBike-ove sa motorom na sredini ili hub motor sa PAS sistemom. Verovatno je potrebno dokazati policajcu da motor nije jaci od 250w plus sertifikovana ugradnja asistencije, pecat firme koja je to ugradila. Malo je takvih bicikala u Srbiji.
Uglavnom su kao i moj, motor >500W bez PAS-a, throttle only. To verovanto nije i nece biti definisano pa smo kao takvi i izopsteni iz zakona > zabrana kretanja ili preregistracija u motorno vozilo.
Da xiaomi. Al zadnji tocak se drzi na dva srafa i maskici, sigurnije je na sredini?Kroz zadnji tocak ,ako vozis Xiaomi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari