1.Ako su ispravili taj bug ispravice i svaki sledeci nebitno ko im je pomogao.
2.Izvinjavam se ja sam pre par dana video diff od 20 milijardi posle sam video 16 milijardi....
3.70k uopste nije smesno s obzirom da je mobilni miner pusten 5 marta znaci tek 16 dana je proslo.
4.Kucoin je ozbiljnija menjacnica od Cryptopia daleko, najveci volume od svih novcica na Cryptopia je bio bas Etn njihov tim se prvi put sreo sa tolikim volumenom ikada i nije znao kako da resi problem ne mogu jednostavno da krivim Etn tim zbog Cryptopia menjacnice.Ali krivicu cu tim Etn-a ako i Kucoin zabode i desi se to sto si rekao.
Cryptopia realno nikad nije trebala da uzme novac od Etn tima da bi Etn bio na samoj menjacnici i to je strasno glupo sto su uzeli novac a nisu bili pripremljeni za ogroman volume.
5.Svi ti nabrojani coini su smesni tj. smesno sta weiss radi a pogotovo Potcoin taj coin prvo padne dobro u crvenom a onda eto jednog dana se sete da ga napumpaju i onda bude u zelenom prvi na listi kad je sve u crvenom(to rade redovno za potcoin pogledaj njegov grafik)....Weiss radi posao jos od 1971 god. samo sto tada nisu postojale kriptovalute tako sto se tice njih nemaju dve blage veze neka se oni bave onim sto znaju tj. drugim berzama a ne kriptovalutama.
6.Kad i ako bude cena pala ispod Ico cene videces ordere gde se odjedanput kupuje milion novcica tako da ne brinem uopste za Etn.
Nisam emotivan u vezi Etn-a da jesam rekao bih da ce za mesec dana cena biti veca od 20 centi svesan sam naravno da od toga nema nista za sada,Etn se nalazi u istoj korpi sa svim altovima i realno treba da prodje minimum godinu-dve da bi bio ozbiljan coin i ujedno da prodje bear period ja ocekujem dobru cenu Etn-a tek 2020 god. kad ce se i ostali altovi oporavljati i raketirati gore.
Ako si citao temu diskusije o cenama predvidja se da ce Btc biti 3000 dolara sto znaci da ce Ltc da se vrati na minimum 20-30 dolara a i ostali ce proci slicno Etc ce se vratiti na 4,5 dolara itd. Tako da me ne bi cudilo uopste da Etn padne ispod Ico cene to je jednostavno splet okolnosti da je bas izasao u Bear periodu a ne aprila 2017 kad je bio bull.
Ovde mozes videti da je Electroneum na 13 mestu kod Kucoin-a tako da je Kucoin rasterecen u odnosu na Cryptopia gde je Etn bio 1 mesto dosta dugo vremena a sada je 3 mesto
https://coinmarketcap.com/exchanges/kucoin/
Da sada rade depozit na Cryptopia i withdrawal opet bi na Cryptopia etn bio na 1 mestu na listi a evo liste za Cryptopia
https://coinmarketcap.com/exchanges/cryptopia/