Mislim da vise ne morate da sinhronizujete svoje novcanike preko electroneum.exe.
Ima mnogo jednostavnijeg nacina da se iskopano sa offline wallet-a prebaci lepo se registrujete na electroneum sajtu i tu saljete sve sto iskopate sa offline wallet-a sa Cryptopia menjacnice nebitno odakle.
Inace taj glavni novcanik ili ti wallet manager je prosao kroz zastitu Hacker one tako da nema sanse da vam neko udje tamotj. sansa je jako jako mala.
Tamo kad se registrujete dobicete i svoju adresu tako da je mozda i moguce kopati direktno na tu adresu ja nisam jos probao jer me mrzi trenutno ali ako radi i to javljam.
Ja sa 1050ti uzmem 10 coina dvevno. Kopam samo u toku dana. Imam 300h/s dok sa gtx 1060 imas 450-500h/s, nesto vise uz oc. Pa sad da li je tebi to brzo ili sporo...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ima li neko drugi ideju, ono je uzas sa prebacivanjem, 2 dana sam se glupirao...
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=NIhIcIrwQuA&t=44s
Probaj sa xmr-stak da kopas imas sve na klipu gore,ispod klipa imas linkove za Nvidiju da ga skines.
A moja 1060 3 gb kupljena u Emmi nece da majnuje ni za default memorijom..posle par minuta odmah kockice i bagovi bilo koji majner naravno odmah pukne ..majnuje mi na memoriji -200 ..mrzi me da je vracam jer pitanje dal ce mi uvaze reklamaciju ,znam koji su *****iNevjerovatno zvuci ali obična 1060 sa 3gb rama. Doduše zabo me primjerak kome radi memorija na 1000+ bez ijednog baga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari