Šta je novo?

Electroneum

Ako neko zna resenje za ovaj problem: pri pokretanju start.bat fajla, (radi se o ccminer-u) bat se odmah po otvaranju gasi, tj zatvari. Stavljajuci pause na kraju linije sam dobio sledecu gresku: "FATAL failed to allocate device memory for long state". o cemu se radi?

ccminer greska.jpg

Najverojatno puca driver. Ja sam to resavao kad obrisem driver preku ddu pa nanovo instaliram.

Mislis da je do drajvera? Ne znam, nadjoh na nekim forumima da je kao do memorije grafičke, imam 3gb, ne kapiram. Claymore radi u fulu sa ethereum-om.

3GB memorije uopste nije malo...tako da probaj sa deinstalacijom i ponovo instaliraj

Mislim da vise ne morate da sinhronizujete svoje novcanike preko electroneum.exe.

Ima mnogo jednostavnijeg nacina da se iskopano sa offline wallet-a prebaci lepo se registrujete na electroneum sajtu i tu saljete sve sto iskopate sa offline wallet-a sa Cryptopia menjacnice nebitno odakle.

Inace taj glavni novcanik ili ti wallet manager je prosao kroz zastitu Hacker one tako da nema sanse da vam neko udje tamo :) tj. sansa je jako jako mala.

Tamo kad se registrujete dobicete i svoju adresu tako da je mozda i moguce kopati direktno na tu adresu ja nisam jos probao jer me mrzi trenutno ali ako radi i to javljam.

Ma šta probao ne funkionise. Kopanje preko cpu-a doduše ide fino Al je hes rejt smiješan. Claymore mi radi sasvim normalno a ccminer nikako da pokrenem.

Odlučio sam definitvno ulazim u ovaj novčić sa nekih 300-400EUR investicije.

Moje pitanje je da li se možda isplati i rudariti ga rekreativno sa jednom GTX1060 6GB.

U smislu da još uvek može brzo da se kopa?

Ja sa 1050ti uzmem 10 coina dvevno. Kopam samo u toku dana. Imam 300h/s dok sa gtx 1060 imas 450-500h/s, nesto vise uz oc. Pa sad da li je tebi to brzo ili sporo...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mislim da vise ne morate da sinhronizujete svoje novcanike preko electroneum.exe.

Ima mnogo jednostavnijeg nacina da se iskopano sa offline wallet-a prebaci lepo se registrujete na electroneum sajtu i tu saljete sve sto iskopate sa offline wallet-a sa Cryptopia menjacnice nebitno odakle.

Inace taj glavni novcanik ili ti wallet manager je prosao kroz zastitu Hacker one tako da nema sanse da vam neko udje tamo :) tj. sansa je jako jako mala.

Tamo kad se registrujete dobicete i svoju adresu tako da je mozda i moguce kopati direktno na tu adresu ja nisam jos probao jer me mrzi trenutno ali ako radi i to javljam.

Konačno, isprobao i radi, mada sporo ide refresh. Zašto kod mene nije hteo da uradi sync ostaje misterija, uglavnom prebacio sam novčiće na berzu i brišem ono smeće electroneum.exe.

Sad sam u dilemi gde držati coinse, da li na cryptopia ili na web walletu.

Poslednja izmena:
Jel kopas direktno na web wallet ili na cryptopiju ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na paper wallet, nisam probao druge varijante.

Ima li neko drugi ideju, ono je uzas sa prebacivanjem, 2 dana sam se glupirao...

Ja sa 1050ti uzmem 10 coina dvevno. Kopam samo u toku dana. Imam 300h/s dok sa gtx 1060 imas 450-500h/s, nesto vise uz oc. Pa sad da li je tebi to brzo ili sporo...

Pa brzo mi je, gledam u kontekstu da se nakupi koliko može pa sačuva ako nekad eksplodira cena. :)

Ima li neko drugi ideju, ono je uzas sa prebacivanjem, 2 dana sam se glupirao...

Pa jel čuješ da je sada ok sa web wallet, cli wallet ne moraš da koristiš više. Sa paper walleta prebaciš na web wallet gde je provizija 0.01 ETN što je smešno, pa dalje na menjačnicu ako hoćeš. Probaću noćas da kopam direktno na web wallet čisto da skratim proces.

Poslednja izmena:
A sta mu onda znaci ovo sto pise na kriptopiji: "WARNING! Please do not mine to your Cryptopia addresses, We do not support transactions from pools like P2Pool etc"?!

Krenuo i ja malo rekreativno da rudarim. :)

Koja je fora sa ovim njihovim oficijalnim paper wallet-om?

Je l' treba posle nekako da iskoristim private spend key kako bi prebacio ETN na Cryptopiu?
I je l' posle svakog prebacivanja u stvari treba da napravim novi paper wallet?

vlado_kovac-To pise na svakoj menjacnici koja postoji ali opet vecina salje sve vrste novcica koje rudare na menjacnice.

Vorlon-Nema fore odes na njihov sajt registrujes se imas glavni novcanik....

Paper wallet mozes da napravis beskonacno puta isto se pravi na njihovom sajtu,na taj Paper wallet saljes iskopano u njemu imas i jos dve adrese private view i private spend kad iskopas recimo neku kolicinu Etn-a recimo 10 lepo sa tog Paper wallet-a prebacis na glavni novcanik na njihovom sajtu pa odatle na Cryptopia menjacnicu ako zelis.

Ne treba da pravis posle svakog prebacivanja novi Paper wallet.

Kad se registrujes na njihovom sajtu imas tu odgovore na sva pitanja moguca....

Hvala,

dakle paper wallet mi u suštini nije više potreban pošto sam napravio wallet na my.electroneum.com ?

Je l' može direktno na online wallet da se kopa?

Nevjerovatno zvuci ali obična 1060 sa 3gb rama. Doduše zabo me primjerak kome radi memorija na 1000+ bez ijednog baga.

Odlicna je to cifra za tu kartu to skoro izvlacis kao i rx 570 i rx 580 taj tvoj primerak je jedan u milion :).

Ne znam do čega je ali u igrama mem ne mogu preko 500+ pogurati. Pri majningu ide do kraja. Sad će mi stići 4 komada 570 pa ću bas da uporedim.

Edit: grafička sama baca 550 h/s; sa procesorom doduše ide na 700 h/s. Da ne bude zabune samo :))

10h i jos uvek nije pronadjen blok. Ako zaustavim miner, da li cu dobiti coine kad se pojavi block na poolu? Ili moram da mineujem dok se ne pronadje block

Dobices shodno broju sherova u tom bloku kad se pronadje tako da ne moras.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nevjerovatno zvuci ali obična 1060 sa 3gb rama. Doduše zabo me primjerak kome radi memorija na 1000+ bez ijednog baga.
A moja 1060 3 gb kupljena u Emmi nece da majnuje ni za default memorijom..posle par minuta odmah kockice i bagovi bilo koji majner naravno odmah pukne ..majnuje mi na memoriji -200 ..mrzi me da je vracam jer pitanje dal ce mi uvaze reklamaciju ,znam koji su *****i

Nazad
Vrh Dno