Šta je novo?

Electroneum

Na kojoj menjačnici može da se kupi ovaj coin?

Deluje mi da je sada pravo vreme da uletim.

Sta bi sa cenom -46% danassssss

Sent from my iPhone using Tapatalk

Skinuo direct mining software (win-x64-0.11.0.0) ali nikako neće da uradi sync, jel zna neko šta može da bude problem?

ne kači ti se na nodove... ostavi ga i budi strpljiv *** nema druge. i kad se syncuje jednom bolje ne gasi da ne bi opet čekao konekcije sledeći put

posaljem 1082 na cryptopia i tamo u deposits stoji 584 da se ceka jos 3 konfirmacije,strasno lud novcic,juce se ceo dan sinhronizovao novcanik
edit,stoji na cekanju u novcaniku drugi deo za prebacivanje,samo neznam zasto

Poslednja izmena:
Preopterecena je mreza jos uvek se salju Ico novcici....Za par dana stabilnije ce biti sve.

Zadnjih 24 sata cesto uhvatim da mi miner izbacuje found incorrect share. Nesto sumnjam da je do podesavanja jer mi to izbacuje i na rigovima sa R9 280x i sa RX480, RX580. Ima li jos neko problem? Na eth.pool.crypto.ba pool-u si mi rigovi. Jutros bas zaredalo i evo sad je aktuelno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Do mreze je etn-a desavalo se zato su i bili blokovi crveni nocas.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Pretpostavljao sam jer vidim da je globalno snaga mreze opala isto kao i na nasem pool-u.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Tad kad naglo padne snaga tad zeza mreza dobro je sto nastavi samo ne treba restartovati majner samo ostaviti.

Tad kad naglo padne snaga tad zeza mreza dobro je sto nastavi samo ne treba restartovati majner samo ostaviti.

Pozdrav,
Nikako da prebacim sa offline w na berzu... ima neko savet
7d85247f6825dd26fb3508046ab799ca.jpg

Ma kroz TeamViewer je slika.
Napisao mi je da nije do kraja sihnoizovao, vec 4-5 puta, nikako do kraja da dodje

Ja kad sinhronizujem uvek iskljucim sve programe druge i sam mining.I onda sve brzo sinhronizuje bez problema....

Probaj tako....

100 % mi neko čornuo ETN :)
Aj probacu hvala :) mozda sam nesto lose uradio

Nema to sanse da je neko ukrao morao bi da zna i tvoju Public adresu i jos dve one adrese.

Meni je iskopan Etn stojao mesec dana nisam ni znao koliko je u walletu tek sam juce prebacio iskopano u glavni novcanik na njihovom sajtu.

Imao sam oko 500 etn na poolu, 14.12 je pool isplatio na offline wallet, za sada balance 0, ali sync mi nije dosao do kraja, mlzda zbog toga je 0...

Pa 100 posto je zbog toga.

Goldi koji port da koristim na vasem pool-u 3333 ili 5555 tamo na pool-u pise 3333 a na vasem sajtu pise 3333 i 5555 sta se bolje pokazalo?

Evo opet me *****ava :)
Bilo je 64000 blokova a stao na 56831 i ovo izbacio
8c7618a6df8b798b8b020dfc80893e28.jpg

Ne sinhronizuje se tu novcanik nego otvoris electroneum.exe evo ovo ti treba http://prntscr.com/hnljiw tako treba da izgleda pocetak sinhronizacije to na tvojoj slici je samo slika kako pokusavas da otvoris novcanik i nista vise.

I dok radis sinhronizaciju ne otvaraj novcanik.

Poslednja izmena:
Kad odradi sinhronizaciju onda otvori novcanik.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U pozadini mi je upaljen electroneummd.exe koji je napisao : you are now sync. with network i tek posle toga sam otvorio iz CMD-a wallet-cli

Zar ne trebam da ostavim otvoren electroneum.exe u pozadini ? Ja sam tako razumeo ?
U medjuvremeni mi se pojavilo 20 i 1 etn

Kakva su predvidjanja cene?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

lahaine-Ti probaj i jednu i drugu opciju nesto mora da ti proradi....

vladafkv-Rano je za predvidjanje cene jos uvek je ogroman hype video sam par zanimljivih stvari prvo od svih Ico novcica ni 15 posto nije poslato na Cryptopia to znaci da ih ljudi drze u glavnim novcanicima na Electroneum sajtu,dobra je stvar sto svi cuvaju coine znaci da vecina ulagaca veruje u sam coin.

Druga stvar na Cryptopia menjacnici od svih coina sto postoje tamo najvise se trguje sa Electroneum-om.

Kada se malo slegne hype za par nedelja mozemo govoriti o predvidjanju cene onda ko zna sta ce se desiti sa btc-om ovog meseca ako on krene da pada recimo povuci ce i sve altcoine sa sobom a to ce uticati i na Etn.

Samo da javim, da je uspesno odradjena sihronizacija walleta, koja je trajala oko
20-30 minuta. Prebaceni novcici na Crtyptopia-u. Hvala svima na pomoci

Skinuo direct mining software (win-x64-0.11.0.0) ali nikako neće da uradi sync, jel zna neko šta može da bude problem?

ne kači ti se na nodove... ostavi ga i budi strpljiv *** nema druge. i kad se syncuje jednom bolje ne gasi da ne bi opet čekao konekcije sledeći put

Ne vredi, neće da uradi sync. Iskopao sam preko drugog softvera (xmr-stak-win64) malo manje od deset novčića sa easyhash.io pool-a, sad me interesuje da li može cli wallet da prikaže taj balans pošto electroneumd neće da uradi sync? Pokazuje 0 pa ako ne može, kapiram da nema ništa ni od prebacivanja na berzu pa da ne kopam bez veze?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno