Mislim da vise ne morate da sinhronizujete svoje novcanike preko electroneum.exe.
Ima mnogo jednostavnijeg nacina da se iskopano sa offline wallet-a prebaci lepo se registrujete na electroneum sajtu i tu saljete sve sto iskopate sa offline wallet-a sa Cryptopia menjacnice nebitno odakle.
Inace taj glavni novcanik ili ti wallet manager je prosao kroz zastitu Hacker one tako da nema sanse da vam neko udje tamo 🙂 tj. sansa je jako jako mala.
Tamo kad se registrujete dobicete i svoju adresu tako da je mozda i moguce kopati direktno na tu adresu ja nisam jos probao jer me mrzi trenutno ali ako radi i to javljam.
Ja sa 1050ti uzmem 10 coina dvevno. Kopam samo u toku dana. Imam 300h/s dok sa gtx 1060 imas 450-500h/s, nesto vise uz oc. Pa sad da li je tebi to brzo ili sporo...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ima li neko drugi ideju, ono je uzas sa prebacivanjem, 2 dana sam se glupirao...
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=NIhIcIrwQuA&t=44s
Probaj sa xmr-stak da kopas imas sve na klipu gore,ispod klipa imas linkove za Nvidiju da ga skines.
A moja 1060 3 gb kupljena u Emmi nece da majnuje ni za default memorijom..posle par minuta odmah kockice i bagovi bilo koji majner naravno odmah pukne ..majnuje mi na memoriji -200 ..mrzi me da je vracam jer pitanje dal ce mi uvaze reklamaciju ,znam koji su *****iNevjerovatno zvuci ali obična 1060 sa 3gb rama. Doduše zabo me primjerak kome radi memorija na 1000+ bez ijednog baga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari